Akkoriban nem volt divat a külön célzottan sportolás, főleg falun. Viszont nem is voltak mobiltelefonok, internet sem és a gyerekként jóval többet mozogtunk és voltunk a szabadban. Ebből fakadóan nem voltak még fiúk között sem kimondottan szálkásak, izmosak, nem hogy lányoknál, viszont sokan meglepően erősek voltak a kinézetükhöz mérten.
2023. nov. 14. 07:20
12/21 anonim válasza:
Nekem volt ilyen osztálytársnőm, de sosem csináltunk ilyen érő dolgokat meg sosem mutogatta, egyszerűen csak izmos volt és kész. Nem volt téma sosem, de nekem nagyon bejött.
Főleg a lába volt izmos, mi dig megbámultam, amikor szoknyában volt és pl ment fel a lépcsőn, v ünnepségen magassarkúban volt, v netán lábujjhegyen állt. Jól kidudorodott az izom a combjan és a vádliján.
2023. nov. 18. 13:37
13/21 anonim válasza:
Akkor neked a férfias láb a vonzó, ezek szerint.
2023. nov. 18. 14:32
14/21 anonim válasza:
Nem, én nagyon szkandermániás voltam mindig is, és szétgyúrtam magam, hogy senki ne tudjon lenyomni.
2023. nov. 19. 09:00
15/21 anonim válasza:
Nem.
Nagyon hajlékony lány volt, meg a magas, horizontálisan túlméretezett agresszív csaj, aki bárkit levert volna az osztályból, egy tanárt is simán ha ahhoz lett volna kedve.
2023. nov. 25. 21:56
16/21 anonim válasza:
15
Miből gondolod hovy ennyire kemény volt a csaj? Lehet egy alacsonyabb dundibb csaj simán leverte volna.
2023. nov. 26. 10:32
17/21 anonim válasza:
Nem volt kifejezetten, látványosan izmos, de magas és erős volt (nem kövér, de nem is nádszálvékony), szép nagy mellei, hosszú combjai voltak. Jó volt úszásban, de nem sportolt, nem járt edzésekre. Nem szkandereztünk, de olyan erő volt benne, hogy szinte bármelyik fiút a falhoz tudta nyomni. Nem volt kifejezetten verekedős, egy- két pofont kiosztott azért, 8.-ban egy fiút úgy pofonvágott, hogy az ujjnyomai órákig látszottak a srác arcán.
2024. febr. 5. 17:37
18/21 anonim válasza:
Nővérem boxol, ő szétkapta volna!
2024. márc. 2. 01:44
19/21 anonim válasza:
Húgom nem boxol, de tuti, hogy széttépné a nővérkédet. Ő utálja az olyan nőket, akiknek pina van a lábuk között, de úgy tesznek, mintha f@szuk lenne.
2024. márc. 3. 10:20
20/21 anonim válasza:
#19 a húgod lényegében olyan mint a legtöbb férfi.
Nem ez ami bejön a legtöbbünknek.Kivéve egy két esetet (pl kérdező)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!