Az osztályotokban volt olyan fiú, akiért minden lány odavolt?
Nálunk sem. Amint valaki megpróbálta eljátszani, hogy ő itt a jani, mindig volt legalább 1 olyan másik srác, aki jól elverte iskola után, pedig külsőre meg nem mondtad volna róla. Az ilyenek könnyen a f*sz másik végén találhatják magukat, persze hozzáteszem, hogy ez nem feltétlen a nagy csajozós srácokra volt igaz, hanem akik emellett keménykedtek másokkal, aztán felsőbb osztályban ennek "híre ment", aztán "elbeszélgettek" velük.
Aki nagy csajozós volt, ÉS EMELLETT szerény is, azt irigyeltük, aki keménynek hitte magát, és más barátnőjét is megdugta volna, azt nagyon elp*csázták. Az addig volt kemény.
Szép, nosztalgikus idők voltak ezek, kösz, hogy felelevenítetted kérdező. :)
Nálunk hasonlóak voltak. Nem "falu bikája" kategória, de három nagyon jó barátom/csapattársam és én nagyjából ilyennek számítottunk, bármennyire egoistán is hangzik. Fociztam akkoriban, gimnáziumi csapatnak egy ideig csapatkapitánya is voltam. Legjobb barátaim is mind sportolók, olyan magasak mint én és jobb erőben is voltak mint én. Én elég vékony voltam akkoriban a foci miatt, úgyhogy sose tartottam magam szuper pasinak. Viszont haverok jól is néztek ki. Olyan persze nem létezik hogy az összes lánynak az iskolából bejössz, max a filmekben. Viszont valószínűleg ha megkérdeztél volna egy random lányt a folyosón hogy ki tetszik neki a legjobban, akkor négyünk közül mondott volna valakit. Sajnos az akkori önbizalomhiányomból adódóan nem tudtam kimaxolni a helyzetet, de volt egy haver aki nagy kujonnak számított :D
Egyébként nem alaptalanul állítom ezeket, nulladikban a lányok felállítottak egy listát a legjobb pasikról az osztályban, ami valahogy kikerült és azon például első voltam. Illetve sok pozitív megerősítést is kaptam lányoktól az öt év gimnázium alatt, csak mivel magammal nem voltam akkoriban megelégedve, nem vettem őket komolyan.
Mehet a lepontozás amúgy, mert tudom hogy nagyon nárcisztikusan hangzik ez az egész, valószínűleg én is kételyekkel fogadnám ha más írta volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!