Miért szemétkedik velem az of.?
Hiába vagyok kitűnő, megyei harmadik helyezett töriből, 4es szorgalmat ad folyamatosan. Mindig az az indok hogy nem vagyok benne az osztályközösségben. 😂 Már megmondtam neki októberben világosan, hogy nincsenek itt barátaim. Sőt, visszasírom az általánost olyan jól megvoltunk. Egyébként is magamnak tanulok nem? Én megyek egyetemre és ott sokra megyek az osztályközösségével. Akik meg 3asok matekból azok 5ös szorgalmat kapnak. Wtf? Ez egy nagyon hülye indok szerintem.
11. Osztály/Fiú
Egy nagy f@szság a szorgalom és magatartás értékelése, pláne, hogy az iskolában belül konkrétan meg kell határozni, hogy mi ér ötöst, négyest, stb. Nálunk középiskolában például a magatartásjegyekhez tartozott a tanulmányi versenyek részvétel.
Szóval annyit tehetsz, hogy elkéred tőle az objektív értékelési rendszert (talán a házirendben is benne van), ha nem adja oda, akkor mész az igazgatóhoz. Elolvasod, megnézed, hogy úgy konkrétan neked milyen jegy járna, aztán az alapján reklamálhatsz (vagy kénytelen leszel befogni a szádat, mert igaza van).
De a személyes jó tanácsom, hogy szarj bele. Senkit nem érdekel, nemhogy később, de még most sem. Rakd el szépen az ellenőrzőidet, bizonyítványodat, hogy évek múlva legyen min röhögni.
Van, aki a kisujjából kirázza, már az órán megérti őtősre, s nem foglalkozik vele.
Van, akinek a közepeshez is hatalmas szorgalom, kitartás kell. Ezért fordult elő, hogy néhány közepes tanulónak ötöst adtam szorgalomból. Mert ezzel az elismeréssel is motiváltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!