Lassan ballagok a suliból és van "kedvenc" tanárom. Ti akiknek volt ilyen tanára, hogy nagyon szerettétek elnondtátok neki?
Még mielőtt valaki félreérti egyforma neműek vagyunk. Nem valami szerelmi viszonyról van szó.
Úgy gondoltam, hogy
ballagáskor elmondom neki személyenem hogy ő volt vagyis még mindig ő a kedvencem és hogy miért. Mondjuk azt tudja hogy nekem ő a kedvenc, de ezt nem tőlem hallotta. Bár igazából a suliban mindenki tudja legyen az tanár vagy diák.
Szóval arra gondoltam még, hogy esetleg leírnám neki hogy hogyan éreztem magam az óráin és hogy miért lett a kedvencem.
Az érettségi banketten, amikor már túl vagytok minden vizsgán, csak akkor mondd el neki, vagy akkor add át egy szép könyv kíséretében.
Előtte, amikor még létezik az iskola-tanár-diák függő viszony, semmiképpen!
Ugyanis addig ízléstelen.
Én nem azt mondtam el, hogy ő a kedvenc, ezt gyermetegnek gondolom.
De megköszöntem a rengeteg segítséget, jó tanácsot, támogatást, amit az évek alatt kaptam. Egyetem alatt még sokszor visszajártam hozzá beszélgetni. Később ez persze természetes módon sikkadt el, de a mai napig jó szívvel gondolok rá.
Szia
Nekem az ifőm volt a kedvenc tanárom( lány vagyok, egyneműek vagyunk), és tényleg nagyon kedveltem. Év végén kitalálta az osztály,hogy mindenki ír neki egy rövidke kis üzenetet,amiben megköszöni a 4 éves munkáját, segítségét,támogatását,és ezeket utána beletettük egy szép kis üvegbe. Én leírtam neki,hogy köszönök mindent,és hogy ő a kedvenc tanárom. Ez amugy előtte nem volt konkrétan kimondva,de tudta ő is:)
Ha találkozunk,mindig beszélünk,hogy mi újság,ki hogy van,ill húgomnak ő lett az új osztályfőnöke:)
Úgyhogy szerintem nyugodtan mondd el majd neki ballagáskor.
Nem, én sosem adtam tudtára egy tanárnak sem hogyha kedveltem. Normális, tisztelettudó hangnemben beszéltem minden tanárral és csak én tudtam, hogy kiket kedvelek.
Ne haragudj kérdező, ha mogorva vagyok ezzel, de ez olyan nyalis...
Diákkoromban mindig is talpnyalónak néztem az ilyen tanulókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!