Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem baj, ha az orvostól csak...

Nem baj, ha az orvostól csak testnevelés felmentést kérek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor nem vagyok jól, beteg vagyok, viszont láz nincs, és az iskolából nem szeretnék kimaradni. Ilyenkor lehet csak testnevelés alóli felmentést kérni? Nem fogásolja ki ezt az orvos/ iskola?

2023. okt. 16. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%

Az szerintem sem normális, ha kinn futtatják a gyerekeket a hidegben, vagy egy fűtetlen tornateremben (nálunk, ha jól emlékszem, csak akkor fűtötték fel, ha rendezvény volt, egyébként nem, mert minek, úgyis kimelegszünk). Mondom ezt úgy, hogy én magam kinn futok az év bármely időszakában, de ez az én egyéni preferenciám, hadd ne legyen már kötelező, ha valaki esetleg utálja a hideget. Plusz a hidegben mozgás rákészülést és utómunkát igényel, meleg, de mégis jól szellőző, izzadtságelvezető edzőruha, vízhatlan cipő, ilyenkor nem vizet viszek, hanem langyos teát, utána már meleg helyen alapos nyújtás, forró zuhany. Gimis tesiórákon semmi ilyesmi nem állt rendelkezésre, rövidnadrág-póló-kínai tornacipő volt a kötelező felszerelés, a tanár jóindulatán múlt, hogy engedte-e, hogy hordd a melegítőfelsőd, ha fázol, és a bemelegítésnek csúfolt valami pár kör futás volt.

Szóval abszolút megértem azt is, ha valaki egyáltalán nem akar tornaórára járni. Elbaszott egy koncepció, ráadásul én emlékszem, hogy hogy meg voltak alázva a kövér, vagy ügyetlen kölykök... Mai napig eszembe jut néha, és lelkiismeret-furdalásom van, hogy akkor nem mondtam semmit.

2023. okt. 17. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Keves kèrdező:

A 8 válasz már-már jó, tènylegesen tilos sportolni betegsêggel. Vedd alapul Fehèr Mikolós halálát (mèrkőzès közben esett ösze sajnos) Ezt egy picit egèszítem ki. Az orvos nem fog külön adni, csak ha nagyon jó fej, de alap esetben ki fog írni, hogy ne tudj megfertőzni másokat. Elègre nem egy 20 fős társaságba mèsz. Amúgy jobbulást kívánok.

2023. okt. 20. 06:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mégis ez a kérdés alatt egyeseknek mi lenne a tökéletes válasz de hogy mindenki válasza a béka segge alá van pontozva az kicsit boccs
2023. okt. 20. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:
*vicces
2023. okt. 20. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!