Szerintetek hogyan, honnan tudnék igazolást/felmentést szerezni a délutáni testnevelés alól?
Barátnőm anno (2 éve) vett egy kondibérletet oda, ahova én jártam, és elsőre elfogadták. De aztán az egész osztálya eljátszotta, akkor már nem engedték ezt...
De egy próbát megér. Ha a sima bérletet nem fogadják el, próbálj olyat, ami csoportos órára szól, azon lekövethető, hány alkalommal mész (járj el rá, ha már kifizeted. valami csak tetszik, nagyon sok féle óra létezik, több edző, mindig más emberek, ott nem lehet kifogás a társasás, mozogni meg kell :))
#5 vagyok
Egyébként én pont megúsztam, "alattam" vezették be, de szerintem is elképesztően idióta ötlet volt, aminek semmi értelme - érdemi sportot nem lehet "tömegben" végezni úgy, hogy mindenki más edzettségi szinten van (mert így hívják, tömegsportnak), csak elveszi az idejét a diákoknak az amúgy se hosszú délutánjaikból...
21L sportszervező szakról :)
Amúgy nekünk is kicsi a tornatermünk, de megoldották úgy, hogy egy sima tanteremben kell üldögélni tesi órán a héten 3 napot, a maradék 2-ben pedig a tornateremben vagyunk.
Csak fura volt, mert én nem is hallottam olyanról, hogy külön kell eljárni és igazolást vinni.
Nálunk is ez van. Múlt tanévben részleges felmentésem volt, úgyhogy futni, ugrálni nem volt szabad. Persze mennem kellett erre a délutáni szarra, ahol az évfolyamok össze voltak dobálva. Mivel senkit nem ismertem ott, és fel voltam mentve, minden egyes alkalommal csak álldogáltam és bámultam ki a fejemből, kitartóan 1,5 órán át. Persze mindenki hülyének nézett, és ha éppen nem tojtak le, akkor piszkáltak.
Most megyek 12.-be, és nem akarok szalagavatón táncolni, ezért most is be kell majd járnom erre a délutáni sportra. Egyik osztálytársammal leszek, akivel jóban voltam, mert ő sem táncol, de azóta megutált egyik napról a másikra, úgyhogy még az ő fejét is bámulhatom...
Sajnálom utolsó. Ez elég rosszul hangzik...
Én is pont ezért nem szeretnék délutáni tesire bejárni, mert úgyis csak unatkoznék ott egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!