Más is így volt ezzel a helyzettel gimiben mint én lányként vagy fiúként ez gáz amúgy?
Figyelt kérdés
Bevallom őszintén az igazat fiú vagyok de csak pisilni mertem és kakálni nem mert azt inkább otthon végeztem el ha kell vártam órákon keresztül mire haza érek max vissza tartottam addig és így csináltam mindig.
Más is így csinálta?
A rendes vécézésre nincs idő iskola szünetben mert soha nem lehet tudni hogy melyik percben jön be valaki és ez engem zavart ha nem vagyok egyedül.
Lehet hülyeség de ez van vállalom.
2023. okt. 10. 19:27
11/14 anonim válasza:
Én 5.-ben elmentem. Ahogy jöttem ki, már ordította is az egyik osztálytársam a többieknek, hogy "K. SZART a wc-ben!". Na, utána soha többet semmilyen iskolában nem végeztem a nagydolgomat.
12/14 anonim válasza:
Ha olyan vecek lettek volna anno, mint amilyenek pl Angliaban mindenutt, hogy rengeteg fulke, normalisan zarhato, tiszta, eloter is van, akkor mentem volna.
De harom fulkebol egy rossz volt, a masik ket mukodo szarszagu fulkenek rossz volt a zarja, alul, felul be lehetett kisse latni es fiuk cigiztek a lanyveceben, szoval nem.
13/14 anonim válasza:
Én ezt minden reggel elintézem otthon, így máshol nem kell.
14/14 A kérdező kommentje:
Az úgy jó
2023. okt. 11. 04:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!