Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az iskolában, ahova jártok...

Az iskolában, ahova jártok már fűtöttek, vagy fázás volt?

Figyelt kérdés
Mi várjuk a fűtést vagy a hét közepi meleget, mert ma meg lehetett fagyni. Holnap nem is tudom mit vegyek fel. 17/l

2023. okt. 9. 19:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vigyél be egy kis vékony takarót és tekerd a derekad köré órán. Az én sulimban is mindig baromi hideg volt, főleg a régi szárnyban, sokszor kabátban ültünk. Nem olyan ez, mint munkahelyen vagy otthon... az épülettől függ.
2023. okt. 10. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Az irodában fűtés nélkül/nyáron klíma nélkül állandó 22-24 fok van, nekem ez kellemes. Már be akarják kapcsolni a fűtést, mert kint(!) hideg van, de ezt bent egyáltalán nem érezni. Októbertől áprilisig 28 fok körüli hőségben kell ülnünk idebent, "nehogy megfázzunk", és rosszul vagyok tőle.
2023. okt. 10. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem irodákban elszeparált munkahelyek kellenének amit a fázósok maguknak befűtenek és nem kell az egész hodályt fűteni mert sokan épp a hideget igényelnék. Iskolában más, bár ott is jobb lenne ha nem ilyen undormányos padok lennének, hanem lenne valami kényelmesebb is pl babzsákfotel, vagy bármi akár szőnyeg, írni lehet táblán is. És akkor ott is lehetne szabadabban csoportosulni a fázósabbaknak valami radiátorhoz. De ez a borzalmas padrendszer minden ilyet megakadályoz.
2023. okt. 10. 13:12
 14/14 anonim válasza:
Vajon a jegybank vagy a parlament épületében hány fok van előírva?
2023. okt. 16. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!