Lányok! Verekedtetek már iskolában?
Máshol igen.
Volt egy pub ahova inkább c.gók jártak de ismertem pàr srácot onnan igy bementem elvoltam. A c.ganynők meg elkezdtek féltékenykedni es ahogy kimentem beszóltak, hogy f.sszopó, én meg visszamondtam hogy te vagy az. Erre nekem támadt. Így visszamentem a helyre, es szóltam a pasiknak "védelemért", és elkísèrtek.
Azok a srácok engem bármikor bevédenek ma is.
Amikor egy exem a hátam mögött rosszat szólt rólam szépen megverték.
Aztán amikor nem tudtam lerázni egy másik pasit, jöttek velem és befenyítették úgy hogy nem is tartok velük úgy kapcsolatot sem, csak ismerősök és ennyi.
Ma meg már felnőttek vagyunk(nem tinik) de ha összefutunk, a gyerekem is megcsodálják, hihetetlenkednek (nagyon vagány kiskölyök), segítenek, és kapom az "áldjon meg téged meg a családodat is az isten!", dumákat :)
De a c.gánynők mindig meg akartak ölni🤣
Még ma is a szomszédc.gánynő. vele is le kellett játszani màr hogy csak szépen köszönhet csak, mert agyon lesz veretve.
Primitív baromállatok a nők.
*Meg a c.gópasik tanítottak vezetni. És aztán mikor bejelemtettem hogy na skacok meg lett a jogsiiii yippi!
A reakciojuk hogy fogták a fejüket hogy neked megadták? Jézus🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!