Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megjegyeztétek az osztálytársa...

Megjegyeztétek az osztálytársaitok nevét 12. osztályra?

Figyelt kérdés

Én úgy vagyok az osztállyal hogy beszélek 5-6 emberrel, meg még 1-2 embert ismerek aki velünk jár, de megmondom az őszintét a fele osztálynak a nevét sem tudom.

Valamikor az utcán is random rámköszön valaki ilyenkor mindig elgondolkodok hogy lehet, hogy egy osztályba járunk?

Az az igazság hogy a nyelveken illetve faktokon a társaimat nagyjából ismerem, de ahol az egész osztáy részt vesz sokszor olyan mintha most látnám őket először.

2023. szept. 7. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
elég gáz vagy, hallod.
2023. szept. 7. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát baszki, én 17 éve végeztem a középsuliban, de a mai napig emlékszem szinte az összes volt osztálytársamra.
2023. szept. 7. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is lassan jegyeztem meg a neveket, teljesen csak 9. osztály október elejére. Bajban is voltam, amikor szeptember közepén dolgozatokat kellett kiosztanom. :) De 12. végére kizártnak tartom, hogy ne jegyeznéd meg mindenki nevét. Ha nem is beszélsz vele, azért akkor is hallod amikor felszólítják, vagy mások megemlítik a nevét.
2023. szept. 7. 17:38
 4/13 Tűztévesztő Színszerész ***** válasza:
59%
Fú hallod, nem vagy autista?
2023. szept. 7. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

40+, de még az általánis iskolai osztálytársak nevét is tudom. Gimiseket de pláne.

Most 2 nap alatt jegyeztem meg egy osztálynyi nevet. Már csak kicsit gondolkodom.

2023. szept. 7. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is tizenkettedikes vagyok és én minden osztálytársam nevét tudom. Szerintem ez kB alap.
2023. szept. 7. 20:28
 7/13 A kérdező kommentje:

A nevek még úgy ahogy megvannak csak nem tudom archoz társítani.

Inkább az a baj hogy sose beszélek velük ezért teljesen a periférián vannak.

2023. szept. 7. 22:13
 8/13 A kérdező kommentje:

De a nevekből is csak a kersztnevek vannak meg, a vezetéknevek teljesen offosak.

Na majd keresek egy osztálynévsort aztán bemagolom.

Az arcoknak meg utánanézek facebookon vagy instán.

2023. szept. 7. 22:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én se beszéltem mindenkivel anno középsuliban, de azért tudtam a nevüket.
2023. szept. 8. 07:49
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Már első nap megjegyeztem őket. Nem kell ehhez nagy tudomány. Valami nálad nincs rendben, kérdező.
2023. szept. 8. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!