Ma lesz az első napom az esti iskolába, sose szerettem közösségbe járni mert akármilyen kedves és csinos voltam mindenhol köz nevetség tárgya voltam meg bántottak durván.? Több lent.
Az a jó, hogy csak heti 2x kell bejárnom, többi nap meg itthonról tanulok.
Amugy elegem van az iskolai rendszerekből, 19 éves vagyok, májusi ballagásom ota nem járok sulis közösségbe és javult a lelki egészségem és az élet minőségem is. Anyám be iratott esti iskolába sajnos. Itthon nincs beleszólásom a dolgokba, mondjuk a közép suliban sem volt...
Amugy én délután nem is tudok már koncentrálni, aztán ez a suli meg 3-8 ig van. És Bőben 9 lesz amire haza érek ha nem később érek haza majd télen a rossz ut helyzet miatt. Sötétbe egyedül meg félek sétálni vissza felé azért mert sajnos kiskoromban nem nekem való filmeket néztem ezért a sötétbe későn végig se mernék menni az utcákon. És ami a legerosszabb leszünk 60-an a csoportban ahol tanulok és a tömeget se bírom, durva fóbiám van. Bulizni szeretek amugy olyan 1-2 emberrel eljárni akibe bízok és szeretek!
Ha muszály bejárnom, hogy lóghatnám mégis el az esti sulit? Tudja anyám, hogy este nem tudok koncentrálni mégis be iratott ugye kényszer miatt kellett, mert szakmai tapasztalat hiányában sehová nem vettek fel eladónak.
Hát de így mégis mit akarsz?
Meg mi az, hogy nem tudsz koncentrálni délután? Ez milyen hülyeség már? Én ledolgozok 8 órát a munkahelyen, aztán van, hogy otthon este 10-ig, 11-ig még programozok...
Ha ennyire tömegiszonyos, félős és koncentrációzavaros vagy, akkor szerintem neked orvosi segítségre van szükséged, mert ez nem normális. El kéne ballagnod a háziorvoshod, elmondani neki ezeket a dolgokat és ő majd átirányít a megfelelő szakemberhez.
Hidd el, rád férne még egy kis iskola. "iskolába, sötétbe, köz nevetség, ut helyzet, vissza felé, muszály", következetesen az összes igekötős kifejezést és összetett szót rosszul használod, ahogy a ragozás sem megy.
Ezt amúgy megfigyelte már valaki, hogy tipikus Gen Z ismertetőjegy az igekötős tévesztés? Kizárt, hogy ezt így tanítják, vagy már annyira romokban van az oktatás, hogy leszarják a nyelvtant.
Én úgy gondolom, három választásod van.
(Plusz a vis-majorok, mint nyersz a lottón...)
- Elmész dolgozni. Rettenetesen rossz munkákat kell csinálnod, azt amit találsz, nem azt amit szeretnél. íéleted egy harmada egy rossz, kellemetlen élmény lesz. Nem ajánlom. Senkinek sem.
- Tanulsz. Ha leérettségiztél, megkeresed mi az a dolog amit szívesen csinálnál. Kitanulod és csinálod, és nem úgy mész be dolgozni hogy "csak legyen már vége", hanem egy jót szórakozol munkaidőben a pénzedért.
- Elsajátítasz csábítási technikákat, test beszéd ismereteket. Keresel egy gazdag önbizalom hiányos, irányítható fiút aki eltart és kiszolgálja az igényeidet. Cserébe karban kell tartanod a testedet és nevetni a faviccein. Ez a legkényelmesebb, de szerintem egy ilyen élet rettenetesen "lapos", semmilyen, én életnek sem nevezném csak vegetálásnak.
Akkor mik a tervek?
Otthon fetrengsz, cigizel, bulizol?
Szerinted anyád meddig fogja bírni/elviselni?
Mi lesz, ha megunja az ingyenélő fejedet, összepakolja a cuccaidat és kidob?
Kijelent a házából, zárat cserél és kész.
Akkor hova fogsz menni? Bolti eladónak se kellesz. Majd szívhatsz mást a cigi helyett, hogy megélj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!