A tanárok is épp úgy megbeszélik egymás között, mint a diákok ?
Fiúk s lányok is megbeszélik egymás között milyen jó egy tanár/nő elképzelik…:)
Ezt a női/férfi tanárok is megbeszélik egymás között hogy melyik diák helyes és szexi?
Ezt azért nem gondoltad át, vagy valami kanos középsulis lehetsz aki erre a gondolatra gerjed.
Az etikai és munkajogi, meg úgy eleve a morális vonatkozása miatt aligha beszélné ezt meg bárki. A legsúlyosabb vétségek közé tartozik, ha valaki a felügyeletére bízottakkal visszaél bármilyen módon. Jó esetben a hivatástudat eleve kizárja ezt, és ha gondol is valamit, megtartja magának, mert jól nem jön ki belőle. Mi a bűnelkövetés első számú szabálya? Ne bukj le, és ne buktasd le magad. Ha te arról beszélsz tanárként hogy melyik gyereket basznád meg, ott a karriernek gyorsan vége.
Anno csak a szellemi képessegeiket és viselkedésüket vitattam meg a kollégákkal.
Nagy ritkán megállapítottuk,hogy helyes,de minden jelentőség nélkül,mint ha csak azt monduk volna,hogy a gyakori kék színű.
Kizártnak érzem. Maximum annyit, hogy Peti helyes fiú, Böbe szép kislány. Szerintem iszonyatosan ritka az, hogy egy tanár egy általa tanított gyereket szexinek találjon, ha meg igen, nagy baj van a toronyban.
Ha középiskolás vagy és úgy gondolod bejössz egy tanárodnak, szerintem nyugodtan felejtsd el. Általában azok, akik tizedikben nagyon szexinek hiszik magukat, arra a felnőttek úgy néznek, hogy Úristen, de lökött ez a gyerek, semmiképp sem máshogy.
Nem beszeljuk meg.
Ettol szeme még van az embernek.
"hogy melyik diák helyes és szexi?"
Hát...ha a tanár pedofil hajlamokkal rendelkezik, akkor valszeg, de akkor nem sokáig lesz tanár.
"Ettol szeme még van az embernek."
Ja, meg hozzávaló fantáziálásaid is, ugye. Perverz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!