Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Aludtál már el az iskolában?

Aludtál már el az iskolában?

Figyelt kérdés

2023. júl. 29. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem,de az osztálytársaim közül többen is.

Egy fiú magyarórán,egy másik bioszon. XD

2023. júl. 29. 09:56
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Igen, rendszeresen. Tesi óra után mindig egy végtelenül unalmas irodalomóra jött. Kínzással is felért, főleg mikor 40 percig csak futni kellett előtte megállás nélkül.
2023. júl. 29. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
Nem, de egyik osztálytársam igen. Akkoriban született kistestvére, aki miatt nem tudta kialudni magát.
2023. júl. 29. 10:05
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Igen, közgázon. Aztán azt álmodtam, hogy elestem és rúgtam egy jó nagyot.
2023. júl. 29. 10:10
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

11-12. évben volt egy betegségem, ami rendszeres fáradtsággal járt. Otthon 10-12 órát simán aludtam éjjel, ennek ellenére nagyon sok tanórán bealudtam véletlenül.

Az osztálytársaim piszkáltak ezért, a tanároknak pedig nyilván nem tetszett.

Jó régen volt már, egyébként azóta helyrejöttem, már nincs ilyen gondom.

2023. júl. 29. 11:22
 6/15 anonim ***** válasza:
83%
Igen, anno gyakorlaton aludtam.
2023. júl. 29. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Az én sulimban van minden évben éjszakai bentalvás. Így már aludtam bent az iskolában.
2023. júl. 29. 12:02
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem, én nem vagyok az a típus, aki nappal szokott aludni. Mindössze csak egy olyan emlékszem, amikor délután aludtam, akkor is egy félórát. És akkor is azért aludtam, mert beteg voltam.
2023. júl. 29. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
*napra
2023. júl. 29. 14:26
 10/15 anonim ***** válasza:

Az alvással nem volt gondom. Mindig tudtam annyit aludni, hogy ne érezzek késztetést a pótlására.

Nekem amivel gond volt, az egyetemen az órák hosszának a megváltozása. Nagyon nehezen álltam rá arra, hogy 1,5 órát vagyunk bent.

Egyrészt nem tudtam ilyen sokáig ébren tartani a figyelmem. Az segített, ha jegyzeteltem, attól kicsit gyorsabban ment az idő, de amúgy az előadások borzalmasan hosszúnak tűntek és a java meg sem maradt bennem.

Másrészt a wc ügyek...

1. Ha ketten álltak előttem, már mérlegelnem kellett, hogy kivárjam a sort és elkéssek óráról vagy szaladjak át a másik emeletre vagy kibírjam következő szünetig.

2. A gimiben, ha órakezdés után fél órával ki kellett mennem, 15 percet kellett várni, az egyetemen pedig egy órát. Legtöbbször 1 óra 15 percnél már odáig jutottam, hogy muszáj volt kimennem. Volt olyan tanár, aki nem nézte jó szemmel ezt, így nála az utolsó 15 percet úgy ültem végig, hogy a padban ficánkoltam és amikor befejezte az órát, kétrét görnyedve rohantam a wc-re és ha mázlim volt, nem állt sorban két lány. A csoporttársaim előtt szerencsére nem volt ciki, még segítettek is, hogy összepakoltak nekem, amíg pisiltem és a wc előtt megvártak a cuccommal.

Szerencsére mindkettőt megszoktam idővel. Egy idő után sikerült koncentrálnom egész órán és nem volt wc gond sem.

2023. júl. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!