Mit csináljak, ha iskolában bántanak, mert kicsit teltebb vagyok?
Lehet, hogy kicsit gonosz leszek, de egyél kevesebbet és fogyj le! Az egészségednek se tesz jót, hogy elhízott vagy, később ez még rosszabb lesz. Szóval fordítsd hasznodra, hogy így beszóltak. Meríts ebből erőt ahhoz, hogy lefogyj.
Fogj hozzá sportolni is és figyelj arra, hogy mit és mennyit eszel.
Fogadd el magadat és próbáld tettetni, hogy értékeled a "vicceiket", majd apránként te is szólogass be nekik, de finomam. Nincs semmi más opciód, én a ""menők"" közé tartoztam suliban és ezeknek az állatoknak csak tetszett, ha idegesítik ezzel a másikat. Hiába leszel bármilyen erőszakos, az csak a hab a tortán, ezt tipikusan azok hangoztatják akik se egyetemen se gimiben nem voltak a ""menők"" közelében.
Tudom nem ez a válasz amire vártál, de ez az igazság. Nagyon sajnálom, hogy ez történik veled, gusztustalanak az ilyen emberek, de nem tudsz sok mindent tenni sajnos. A legjobb opció a suli váltás lenne és erős jellemmel megjelenni a másik suliban, másik opciód pedig amit fentebb írtam.
Hanyadikos vagy? Ha ilyen 9., akkor én inkább váltanék a helyedben, mert nem lesz nehéz beilleszkedni és nem kell 3 év stresszt átélned azokkal a nyomorultakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!