Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, ha betegesen...

Mit tegyek, ha betegesen kötődöm a tanáromhoz?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem birok vele mit csinálni. Alapvetően egy szorosabb tanár-diák kapcsolatról van szó. Nagyon sokat dumálunk és az ölelés is rendben van. Mindketten nők vagyunk mielőtt valaki megkérdezi:)

3 éve tart ez az egész. Elején csak a kedvencem volt és ennyi. Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy a téli szünet vége fele hiányzik. Egyre többet beszélgettem vele és egyre több volt az ölelés is. Egyre rövidültek az időtartamok ami után már elkezdett hiányozni. Kicsit úgy érzem megőrültem. Mostmár borzasztóan hiányzik. Sokat gondolok rá és ez valami borzalom. Ő tudja, hogy birom meg minden, de ezt azért nem tudja. Mit tegyek ezzel? Van erre valami szakszó(erre a kötődésre)? Megőrültem? Hova tudok fordulni ezzel?

2023. júl. 25. 20:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kicsit átgondoltam. Valószínű ez azért van, mert a szüleimnek félek elmondani dolgokat és úgymond búra alatt nevelnek. Ezért nem nagyon vannak barátaim. A korombeli lányok szemében nyomi vagyok, mert nincs tiktokom, instám, facebookom, nike cipőm, normális zsebpénzem és társai. Ezért nincs sok barátom. Valószínű, hogy ez vezetett ide. Minden 3 éve kezdődött... a 3. Napon a gimibe. Eltévedtem(elég nagy az iskola) és szembetalálkoztam vele a folyosón. Segítséget kértem tőle, megmutatta merre van az amit keresek. Kicsit dumáltunk is. Aztán két nappal később odamentem hozzá a folyosón és beszélgettünk. A beszélgetés után megölelt. Sokat beszélgettünk így, aztán a téli szünet végén egyszercsak azt vettem észre, hogy hiányzik. Miután visszamentem suliba januárban odamentem hozzá és megöleltem. Aztán egyre többet beszélgettünk. Sokszor mondja rám, hogy a bnője vagyok. Ezt sosem értettem. Olyanra is volt példa, hogy segítetem neki valamiben és jöttünk le éppen a lépcső amikor azon kapom magam, hogy belekaroltam. Nem én vagyok az egyedüli ilyen diák aki ennyit beszél vele.

Azt nem tudom még, hogy lehet jövőre heti 12 órában fog tanítani. Ez mennyire lenne jó?

2023. júl. 26. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Én ezt a könyvet ajánlom, "Rafael Santandreu: A boldogság receptje".

Ebben is segíthet, hogy hogyan normalizáljuk a túlzott rajongást egy egészséges rajongássá.

Neten arra is rá tudsz keresni, hogy melyik könyvtárban elérhető és szépen tudsz vele dolgozni.

2023. júl. 26. 09:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Hívd el kávézni.
2023. júl. 27. 08:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme?? Én erre az egészre szeretnék valami megoldást, mert ez borzasztó...
2023. júl. 27. 20:13
 15/17 anonim ***** válasza:
14, nézz utána a 12. kommentben írt könyvnek. Rengeteget fog segíteni ebben a témában.
2023. júl. 27. 21:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Én is hasonló cipőben járok. Csupán annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld meg elterelni róla a gondolataidat. Mikor suli lesz biztosan találkozol majd vele, akkor ez az érzés változik majd benned. Biztosan azért szereted ennyire, mert sokat foglalkozik veled, ami neked sokat számít.
2023. júl. 30. 13:20
 17/17 anonim ***** válasza:
kapcsolatfüggőség... sokkal keményebb és mélyebb gyökerű lehet, mint bárki gondolná!
2023. aug. 22. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!