Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Később érők, ti veletek is ez...

Később érők, ti veletek is ez van hogy az egykor menő osztálytársaitok úgymond hanyatlani kezdenek mikor ti meg a toppon vagytok ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 06:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Jaaaa, hogy arra gondolsz, hogy "gyerekfeje" volt nagyon a tinikorában, tehát testileg később lett felnőttes?

Én totál máshogy értelmeztem a válaszok olvasása előtt.

Tavaly volt a 10 éves osztálytalálkozó. 29-30-ak voltunk nulladik miatt.

Két-három ember el volt hízva, de a többség bomba kinézetű volt, nem nézett ki 30-nak, a 2-3 gyerekesek is bomba alakkal.

Amúgy a gyerekeseknek jó család, majdnem mindenkinek menő munkahely, kiköltöztek Budapestről, esetleg egyenesen külföldre, valaki Svácjba.

Magamat nem tudom, szerintem sokat öregedtem, 35-nek néz a korosztályom, de ennyi.

Annyi még, hogy állítólag 20-22 évesen nem voltam nőies, állítólag most viszont igen.

Na, itt nem tudom, mire gondolnak.

Farmer, póló, egyenesen lógó hosszabb haj, minimális vagy nulla smink, sajnos gyenge hátizmok miatt görbe tartás.

(De azért közel se vagyok ijesztő bányarém.)

De ugyanez 22 évesen és most, 30 évesen is.

Tehát ha akkor nem voltam nőies (sokak szerint), most miért vagyok nőiesebb. :'D

2023. júl. 25. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!