Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Később érők, ti veletek is ez...

Később érők, ti veletek is ez van hogy az egykor menő osztálytársaitok úgymond hanyatlani kezdenek mikor ti meg a toppon vagytok ?

Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 06:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az elet az egy hullamvasut. Ilyen is van. De egyreszt, ez nem jo nekem sem, en nem elvezem. Ketto, nezzuk meg tiz, husz ev mulva. Baromira fordulhat a kocka ismet, mar egeszseg, csaladi elet, maganelet, penzugyek teren.
2023. júl. 25. 10:34
 12/21 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, nőttem magasságra, zsír ment le, izom jött, arcra is jobb lettem szóval ja szebb lettem :) Magabiztosabb is, némelyik menő sráccal mikor összefutottam és kicsit eldumálgattunk olyan zavarban voltak mint valami kisfiú állt volna szembe velem.
2023. júl. 25. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
Nem vagy a toppon, ha még mindig ez jár a fejedben.
2023. júl. 25. 12:00
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

"némelyik menő sráccal mikor összefutottam és kicsit eldumálgattunk olyan zavarban voltak mint valami kisfiú állt volna szembe velem"

:D :D :D :D :D

Van ott megoldatlan frusztráció, kisebbségi komplexus bőven. Ha felkeresel egy szakembert, talán még van remény feldolgozni ezeket. A képzelgés, nem létező szituációkról ábrándozás mindenesetre biztosan nem segít a dolgon.

2023. júl. 25. 12:05
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Én még gimi elsőben is max. 13-nak néztem ki, (rövid haj, vékony testalkat) szóval nem voltam túl sikeres a pasizásban és irigykedtem azokra a lányokra, akiknek nyolcadikban már hatalmas mellük és kerek csípőjük volt, az összes fiú rájuk nyomult. Ezek közül többen huszeves koruk után elhíztak, van olyan lány aki már 16 évesen sem nézett ki olyan jól, mint hetedikben. De olyan is van, aki akkor is meg most is tok jól néz ki. Én 19 éves koromra értem be, hirtelen nagyon sok udvarlom lett. Az alakom változatlanul karcsú, annyi hogy edzek, 39 vagyok, még mindig fiatalabbnak nézek ki, de már nyilván nem olyan jól, mint amikor 20 éves voltam.
2023. júl. 25. 12:08
 16/21 Metionin ***** válasza:
53%
Igen. Én agyban mindig előrébb voltam, mint a többiek, sajnos a családi körülményeim megkövetelték a korán érést. Testileg viszont egy sovány kis semmi voltam sokáig. Az osztálytársaim nagy része fejlett volt, hamar értek, csúfoltak is. Most a többség le van pukkanva, nekem meg olyan testem van, amiről ők csak álmodhatnak. Van, aki olyan típus, hogy később érik testileg vagy olyan alkat, hogy célzott edzéssel lehet belőle jót kihozni és ezt nem mindenki ismeri fel vagy rendelkezik erre lehetőséggel tinikorban. A nagy bögyös, fejlett alak főleg kistiniként meg tipikusan a későbbi hízékonyság jele, csak akkor még ők a menők, mert nekik van először mellük. Később aztán életmódfüggő, amikor már nincs tesi, nem mozognak, gyereket szülnek, elpunnyad a többség. A saját osztálytársaimat nézve párhuzam van aközött is, hogy ki mennyire értelmes, aki gyerekként is okosabb, előrelátóbb volt, az nem néz ki szarul most sem, aki pedig a tipikus agyban nuku de másokat bántó nagyszájú gyerek volt, most elvan közmunkán és amikor 10 év után láttam az utcán, azt hittem, csöves.
2023. júl. 25. 12:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Mit találgatnék ki dolgokat ? Nem is érdekel hogy mit gondol egy idegen. Az nem szorul kezelésre aki kényszert érzett a vagánykodásra mindig ? Persze hogy nem kedvelem ezek után, az meg csak elégedettséggel tölt el ha haladok előre na meg lehagyok egy ilyet és testileg-lelkileg fölé kerekedek
2023. júl. 25. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
91%

"Az nem szorul kezelésre aki kényszert érzett a vagánykodásra mindig ?"

. Ha még ez az óvodás másikra mutogatás megy, akkor végképp az a véleményem, hogy nem vagy a toppon.

2023. júl. 25. 12:36
 19/21 anonim ***** válasza:
27%

A többségüknek már van gyereke. Szingli anyák, vagy valami aggresszor fejű faszival vannak. Pl a legmenőbb, legnagyobb pofájú lány 20 évvel öregebbnek néz ki a koránál. A s3gglyukamon nincsennek olyan ráncok, mint neki a szemei alatt. Brutális feje van. A férje is olyan apám korabelinek néz ki, de neki is csak kiélt feje van, valójában pedig csak 27-30 éves.

A legmenőbb pasi most telekomos eladó. Kortalan, hippi feje van, vékony. Egy gyengébb szellő elröpíti.

2023. júl. 25. 12:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy itt tartasz?
2023. júl. 25. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!