A gimis éveitek alatt hány csajt húztatok meg/hány pasi húzott meg titeket?
Figyelt kérdés
Nemet mindenképp írjatok, és hogy kapcsolat volt, vagy futó kaland csak2023. jún. 30. 20:40
12/19 anonim válasza:
nem igazság, #8at 18an is megbaszták, én meg egyetlen csajt se tudtam eddig
20/f
13/19 anonim válasza:
Természetesen 0, jelenleg is tartom ezt az értéket hála a mai "nőknek".
27F
14/19 anonim válasza:
Gimis koromba elég gázul néztem ki, így 0 csajom volt. Fősulisként már jobban figyeltem magamra, utána lettek kalandok, majd jött is a gyerek.
15/19 anonim válasza:
5 csajt húztam meg, kettőt matekból, hármat fizikából.
17/19 anonim válasza:
0 db, kb 30 fiú ismerősöm közül kb 5nek ha volt kapcsolata ebben az időben. Miközben az összes lányismerősöm kapcsolatról kapcsolatra járt.
26F
19/19 anonim válasza:
Szomorú hogy ma már ilyen vagánynak számít ha ,,meghúz'' egy random srác, meg tök laza,menő hogy random buliban meghúztak. Én a szexualitást arra használnám, hogy a lehető legközelebbi térbe kerüljek a másikkal, akit szeretek. Manapság már inkább csak az ösztöneik után mennek sokan,így nincsenek magasabb szinten egy állat nívójánál. :D De egyelőre szűz vagyok, úgyhogy nulla.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!