Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen filmet forgasson az...

Milyen filmet forgasson az osztály?

Figyelt kérdés
Az iskola minden osztályának újra kell alkotni egy filmjelenetet. Már volt Mamma mia, Karib tenger kalózai, de végül egy Karinthy műve alapján forgatott filmre esett a választás, de az nagyon nem megy.

2023. jún. 13. 10:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kersztapa, fight club, forrest gump, star wars..

Valami olyat ami ikonikus.

2023. jún. 13. 10:44
 2/10 anonim válasza:
70%
Parlamenti közvetítés. Random álljon fel valaki, és beszéljen hülyeségeket, valaki pedig öltözzön bohócnak, ragasszon bajszot, és néha üvöltsön fel, hogy "pénzbírság!" vagy hogy "kiüríttetem a termet!".
2023. jún. 13. 11:01
 3/10 anonim ***** válasza:
Amerika Kapitány - Polgárháború: beöltöztök bosszúállóknak azt egymás ellen harcoltok
2023. jún. 13. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány szereplő kéne? Az azért eléggé be tudja határolni a dolgot, hiszen a legtöbb sztori kulcsmomentumai két szereplő közt zajlanak csak. Persze össze lehet montázsolni a jeleneteket, és akkor többen elmesélhetitek egy film kulcsrészleteit egy jelenetben eljátszva.

Én mindenképp olyat választanék, ami ismert és szórakoztató lehet a maiaknak, így az iylen Kosztolányi... nem értem hogyan jött szóba.

Chatgpt-t is érdemes nyaggatni, egész jó jeleneteket tud ajánlani.

2023. jún. 13. 11:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, Karinthy*
2023. jún. 13. 11:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Pervcity, legalp innen nézelődjetek
2023. jún. 13. 12:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Harry Potter. Melyik suli ez? Miért kell csinálnotok? Bocsi, hogy kérdezek.:;)
2023. jún. 13. 21:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül nem lett olyan rossz.:,)
2023. jún. 17. 11:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Melyik lett? Utcso vagyok
2023. jún. 18. 21:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Játszatok Mónika show-t 🤣 Valaki öltözzön romának (ha van roma az osztályban, akkor ez még könnyű is kivitelezni) aztán el lehet játszani 🤣 Két szereplő össze is verekedhetne és aki a Mónikát játsza (lehetne a tanárnő Mónika) erre mondaná:

- Ülj egy székkel arrébb

2023. jún. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!