Vajon a tanárom is úgy kedvel engem mint en őt?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem tehát már nem sokáig látjuk egymást viszont elég joba vagyunk, sok mindent tud rólam ami magánéleti és én is róla, nem szokott kivételezni tehát nem azért vagyok vele jóban nyilvan. Mindig nagyon rendes velem, és volt ra példa hogy neki sírtam ki hogy valami bántott mert éppen ott volt, megölelt meg mondta hogy minden rendben lesz stb. Férfi tanarrol van szó, de házas, tehát nyilvan nem akarok vele kikezdeni, csak érdekelne hogy vajon ő is annyira kedvelt e engem mint en őt2023. jún. 9. 09:12
11/12 anonim válasza:
Mi ez a tanár diák ölelgetősdi? Szerintem is undorító, amit csinálsz kérdező.
12/12 anonim válasza:
6-os menjen el az iskolapszihológushoz...főleg ha nincs. Az iskolák jórésze nem teheti meg hogy alkalmaz egyet/a pszihológusok zöme nem szeretne iskolában dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!