Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vajon a tanárom is úgy kedvel...

Vajon a tanárom is úgy kedvel engem mint en őt?

Figyelt kérdés
Most érettségiztem tehát már nem sokáig látjuk egymást viszont elég joba vagyunk, sok mindent tud rólam ami magánéleti és én is róla, nem szokott kivételezni tehát nem azért vagyok vele jóban nyilvan. Mindig nagyon rendes velem, és volt ra példa hogy neki sírtam ki hogy valami bántott mert éppen ott volt, megölelt meg mondta hogy minden rendben lesz stb. Férfi tanarrol van szó, de házas, tehát nyilvan nem akarok vele kikezdeni, csak érdekelne hogy vajon ő is annyira kedvelt e engem mint en őt

2023. jún. 9. 09:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
🤦🏻
2023. jún. 9. 09:31
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Kedvel, mint egy diákot. Többet ne is láss bele.
2023. jún. 9. 09:39
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
Én a helyedben most nem tennék semmit, viszont tartanám vele a kapcsolatot, megmondom miért! Hátha idővel elválik. Én 15 év után most jöttem össze a volt rajztanárommal, akibe szerelmes voltam.
2023. jún. 9. 09:44
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Pff.
2023. jún. 9. 09:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan mint diákot😅 nem is arra gondoltam hogy szerelmes lenne belém
2023. jún. 9. 10:30
 6/12 anonim ***** válasza:
8%

Pedig úgy tűnik, hogy ez a kérdésed lényege. Ez több, mint tanár-diák "szeretet". Olyan, mintha csábítgatnád, miközben ezt te letagadod. Elég ambivalens. Szerintem undorító, amit csinálsz, főleg hogy házas emberről van szó.

A normális tanár-diák viszonyban nem a magánéletedet sírod el, hanem a tananyaggal kapcsolatban kérdezősködsz. Ha nagyon úgy érzed, hogy kiöntenéd valakire a lelki dolgaid, akkor menj pszichológushoz. A suliban ingyenes. Neki kell sírni, nem a szerencsétlen tanárodnak, aki valószínűleg túl empatikus ahhoz, hogy lerázzon. Vagy egyszerűen belédszeretett, csak még magának sem akarja bevallani.

2023. jún. 9. 11:36
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Épp annyira kedvel téged, mint a többi diákot, akik habitusa közel áll az övéhez.
2023. jún. 9. 17:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, nyilván nem így gondoltam egyet es leirtam neki hogy éppen mi bánt, hanem szoba került olyan téma 😅 senkit nem csabitgattam. Köszi a normális valaszokat
2023. jún. 9. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem normális ez a viszony. De már a kérdés is fura
2023. jún. 9. 21:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem fura. Valószínűleg kedvel. Ha nem így lenne valószínűleg nem ölelt volna meg.

Egyébként mit látsz rajta ha beszéltek?

2023. jún. 18. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!