Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyetemen miket kell csinálni...

Egyetemen miket kell csinálni vagy hogy kell viselkedni hogy valaki egyszerre legyen tanárai kedvence és minden diák által ismert és szeretett ember vagyis nem stréber de nem is lusta partiarc?

Figyelt kérdés
Érettségi után jön egyetem és ott hogy lehet menő egy lány aki októberben már 19 éves lesz és úgy szeretne menő lenni hogy egész egyetemen minden gólya felnézzen rá és felsőbb évesek is szeressék és ismerjék őt és tanárai is imádják például miket csináljon hogy ne mondják strébernek de lustának se és azt mondják ő a követendő példa akit tanárok és diákok egyaránt szeretnek? Kösz
2023. máj. 23. 19:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az alábbi kérdésben a következőt írtad:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

"osztályomban legmenőbb lány vagyok osztályfőnökömnek hála és mindenki olyan szeretne lenni mint én és mivel én nem csak menő vagyok de zseniálisan okos ezért mindenki engem utánoz és olyan mintha menők és zseniálisan okosak lennének sőt szerintem azok is és szerintem nem életképtelen senki sem körülöttem szóval ne általánosíts mertosztályfőnökömnek hála menő lettem és osztálytársaim engem utánoznak és mivel menő vagyok és zseniálisan okos ezért ők is menők meg zseniálisan okosak és nem életképtelenek"

Javaslom, hogy folytasd tovább ezt a sikeres karriert, amit eddig elértél és ennyien felnéznek vagy irigyek rád. Pont amiről a kérdés is szól, tehát pontosan tudod hogy mit és hogyan kell csinálni, mert már bizonyított a dolog a jelenlegi iskolában.

Vagy fordítsuk meg a dolgot: ez a kérdés kamu, vagy a válasz amit írtál?

2023. máj. 23. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? A büdös könyveket mind ki kell dobálni. Amit felvázoltál az nem járható út.
2023. máj. 23. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az osztályfőnököt vinni kell az egyetemre. De zakkanást érzek.
2023. máj. 23. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyél okos, járj órákra és az iszogatásokra, legyél ápolt, adj a külsődre (legyél szép) , az elsőn sokat nem tudsz változtatni, az vagy van, vagy nincs. Egyetemen egyébként senkit sem cikiznek, mert stréber, nálunk, a BME-n legalábbis inkább csak "irigykedünk", ha valaki mindig képben van.
2023. máj. 23. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Légy egyszerre stréber és menő partiarc és legfőképpen add magad!
2023. máj. 23. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

Egyetemen a strébert a függő váltja. Ha csupa ötösöd van, szorgalmas vagy, érdekelnek a tanulmányaid, az nem gáz. Ha más témád sincs csak a suli és a tanárok + ha azt látják, hogy egyetemen túl kvázi nulla magánéleted van, mert más nem is érdekel + mást is bele akarsz rángatni ebbe a függőségbe, akkor nem biztos, hogy kedvelnek majd.

Azt se szeretik, ha ráerőszakolod magad másra vagy kis ötletgyár vagy és mindig szervezkedsz, főleg, ha ráerőszakolod az ötleteidet másra.

Jobban szeretik azt, aki a legjobb tudása szerint elvégzi a dolgát, csendben van, de megközelíthető és kapható mindenre.

2023. máj. 23. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
19%

Senki le se szarja a másik egyetemen. Ott nincs osztály.

Kerdező zakkant

2023. máj. 24. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Legyél nyitott, megközelíthető, mosolygós, járj be az órákra (az előadásokra is), azokra készülj is, a beadandókat készítsd el becsülettel, igényesen és időben add le. Közösségépítő programokon is vegyél részt, szakesteken, egyetemi napokon pl. Illetve gólyaként még inkább érdemes figyelni az egyetem által kiküldött emailekre; nekünk volt az egyikben egy privát, gólyáknak szóló FB csoport link, oda is érdemes belépni.
2023. máj. 29. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!