Ismeri valaki eEikler Eriket? Ha igen, mi a véleményetek róla? (egy pesti, vagy a környéki "celeb", régen vecsési volt, nagy partiarc)
Sose hallottam róla.
Most rákerestem, de nem adott ki semmilyen konkrét személyt.
Celebnek lenni hitvány dolog, de ahhoz, hogy valaki celeb legyen valamennyire ismertnek kell lennie.
Legalább egy Való Világos szereplès vagy legyen gazdája egy kètfejű kecskènek vagy ilyesmi.
Attól, hogy van a facebookon 2000 ismerosod ès a semmiről posztolsz attól mèg nem vagy celeb.
Furcsa, de a celebsèghez is kell egy minimális teljesítmèny
Hát, rákerestem.
Egy mai pávát, egy műmájer szépfiút láttam, aki a szokásos megcsinált külsővel, világfájdalmas arckifejezéssel egyhe csücsörítéssel "tök természetesen" pózol naponta százszor a telónak, miközben lesír róla, hogy arra gondol: ahhh, betojok, milyen szép és irigyelt vagyok!
Elképzelem, hogy együtt élsz egy ilyennel és naponta elnézed, mit leművel a tükör előtt....
Röhögnivalóak, az egész generáció.
Néha amúgy megértem, hogy a 18-20éves csajok a mai 35ös korosztályt hajtják.
Ha most pont magadat népszerűsítenéd és további követőket hajtasz, akik nélkül nem élet az élet, akkor bocs.
Hát, Kérdező, egészségedre :D.
De komolyan.
(Azért azzal ugye kalkulálsz, hogy ez a fajta kb mindenkihez közeledik, aki nem rontja az imidzsét a fotókon?)
Ha szeretnéd, akkor pislogj rá, meg csodáld a szépségét, de nagyon sokat :D.
Hát, meeeennyire meglepett, hogy igazam lett!
:D
Idióta csőrike-pofájú hím...ók!
Nem tudok napirendre térni azon, hogy vannak olyan lányok, akiknek ezek az erősen feminin, metroszexuális nem tudom mik tetszenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!