Bemennétek javító zh-t írni, ha nem lenne reális esélyetek arra, hogy ez megment a bukástól?
Az a baj, hogy ha nincs meg a gyakorlat, vizsgázni se lehet. A javítón 40 pontot kéne elérni a 47-ből, hogy meglegyen a kettes. Az anyagot meg egyáltalán nem értem, ez nem csak annyi, hogy megtanulom/bemagolom, és akkor jó lesz.
Ha megbukom, az nem jelent instant csúszást, de ez a legtöbb ráépülős tárgyam.
Ha semmit nem veszítek vele, bemennék.
Aztán elkezdeén gondolkodni azon, miért nem értem.
Hát, igazából kéne még két másik javítóra készülni, amiknél jobb eséllyel indulok (mondjuk nem is a bukás megúszása a cél azoknál, hanem az egyel jobb jegy)
Azt tudom, hogy mi volt a probléma a tárggyal, csak ezt két és fél nap alatt akkor sem tudom behozni szerintem.
A kövi itt az a következő tavaszi félévet takarja. Ha nem megyek, akkor biztosan megbukom, ha megyek, valszeg akkor is, de legalább megpróbáltam. Rosszabb már nem lehet. Bemagolni dolgokat, puskázni esélytelen, ez matek, a feladatot kell megoldani... Nem tudom ennyi idő alatt megváltani a világot gyakorlással. Csak bűntudatom lenne, ha meg se próbálnám.
Viszont nem tudom, szerintetek mivel járok jobban/kevésbé rosszul tanulmányiátlag szempontból?(a minimum kreditem fixen meglesz enélkül is) Bukok egy 6 kredites tárgyból (gyak+előadás), vagy a gyakot, ami 3 kredit megcsinálom éppen kettesre, a vizsgát meg így tipp alapján hármasra?
Arra gondoltam, hogy a feladattípusokat bemagolni ott helyben a zh-n, amit eléd raknak, aztán leírod magadnak otthon, ha tényleg nem tudsz semmit. Mateknál nyilván nem szó szerint, de nálunk is pl az volt a vizsgán, hogy életemben nem láttam olyan masszív feladatot gyakorlás során, amit nekünk odarakott a tanár élesben.
BME-n végeztem, tudom milyen ez...
De még a zh-d sincs meg és azt mondod nem valószínű, hogy meg lesz, akkor a vizsgára miért gondolod, hogy a hármas kijön? Jobbat teszel magaddal a kövi félévre, ha meg van a gyakod és csak marad max a vizsga, mert rettentően össze fog sűrűsödni, gondolom ez még csak valami analízis lehet az elején. Az átlaggal én ezen a ponton nem törődnék így, inkább próbáld meg letudni, de nem baj, ha nem megy, legalább megpróbáltad és tettél érte valamit, akkor is ha csak a nevedet tudod ráírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!