Mit mondjak (hazudjak?) ha majd hívnak a következő osztálytalálkozóra, miért nem tudok menni?
Anno szerettem az osztályomat gimiben, mert bár eléggé antiszoc voltam, de kedves, rendes emberek voltak, sose voltam kiközösítve vagy bántva, hiába voltam magamnak való.
Ennek "örömére" el is mentem az első osztálytalálkozóra, ami nagyon rossz ötlet volt. Súlyos szerelmi csalódás, depresszió, valamint több volt osztálytárs előtt is lejáratta magam még utólag, nagyjából ez lett a mérleg. Így fájó szívvel ugyan, de úgy döntöttem többet nem megyek, mindenki jobban jár. Amúgy sincs se melóm se párom, bár ezt az elsőn el is mondtam és jól fogadták, nem buzeráltak érte, sőt támogatóak voltak. (Azóta sincs ebben változás, esélyes hogy soha nem is lesz.)
Viszont az fix hogy hívni fognak megint, a lány aki szervezi külön is rámírt az elsőnél is hogy tudok-e menni, de jó lenne stb. stb. Kéne valami kamu hogy miért nem tudok menni, valami nyomós érv hogy ne azt érezzék hogy nem vagyok rájuk kíváncsi, mert ez amúgy nem igaz, de mint írtam magamat és őket is megkímélném újabb gondoktól.
Mit javasoltok, mit mondjak ha kérdezik miért nem megyek? Leírok párat ami eszembe jut de ha van jobb ötlet azt is szívesen meghallgatom. Kösz előre is mindenkinek!
13, valószínűleg legbelül ő maga is tudja, hogy ennek nincs akkora fontossága, de azért kerít neki ekkora feneket, mert rossz érzés a sulis éveire gondolni, mérges valami miatt, stb.
Mi anno szerveztünk ilyet, elmentünk, bele se gondoltunk, hogy aki nem jött el az vajon covidos e vagy dolgozik és nem ér rá vagy haragszik ránk. :D
Ha budapesten val ,akkor en el tudom jatszani,h a bnod vagyok es elmegyek veled. Sot hazudok is,h van munkad. N
Hasonloan gyoker az en osztalyom is.
Mondd azt, hogy éppen akkor fog szülni a nagymamamád és neked kell a kórházba vinni.
Ez legalább eredeti kifogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!