Kozepiskolaban csomo gyerek keresztbe tett nekem, bantottak megalaztak es ahol tudtak kikozositettek. Ennek mar 30 eve. Hogy bosszulhatnam meg?
Figyelt kérdés
A bennem felgyulemlo serelmeket vissza akarom adni nekik! De hogy? Torvenyes keretek kozott. Nem akarok sittre kerulni2023. máj. 10. 14:39
11/15 A kérdező kommentje:
Nem nem, ez nem ilyen egyszeru. Nekik is szenvedni kell azokert a bunokert amiket elkovettek! Amikor az egesz iskola azon rohogott,hogy kotont huztak a kilincsre es le kellett szopjam,mert kulonben kaptam egy combost,akkor ez nem lehet csak ugy elfelejteni.
2023. máj. 11. 08:25
12/15 anonim válasza:
A tanár is röhögött, az igazgató is? A rendőrség is? Nem szerepeltél az újságokban sem a sztorival. Ja, mert nem csináltál semmit, csak most értél be a bosszúálló gonosz szerepbe.
Akkor meg fogod magad, megszervezel egy iskolai találkozót, viszel egy 100-as csomag óvszert és sorban minden zaklatót letérdepeltetsz a kilincshez szopni, és majd mindenki röhögni fog.
13/15 A kérdező kommentje:
"A tanár is röhögött, az igazgató is? A rendőrség is? "
Utana tiltottak be az iskolaba,hogy a 4.esek az elsosoket szopassak!
2023. máj. 11. 11:12
14/15 anonim válasza:
Ha téged vennének elő valamiért, amit gyerek fejjel követtél el, mit mondanál? Mit éreznél? Ha olyanért kéne felelned, amit 30 éve tettél, mit gondolnál? Volt olyan vétked, ami akár csak egy kicsi tüskét hagyhatott bárkiben? Te magad tudnád érte vállalni a vezeklést ennyi idő után?
15/15 A kérdező kommentje:
Megint veluk almodtam...most az erettsegin akartak megszegyeniteni. Meg akartak verni. Igy eleg nehez tullepni...!
2023. máj. 12. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!