Fura lenne megmutatni a könyvet, amit írtam az egyik egyetemi tanáromnak?
Figyelt kérdés
AZ egyik órán volt egy feladat, technikailag novellát kellett írni. A megoldásokat mindenkivel felolvastatta órán, és az enyém nagyon tetszett neki. Olyanokat mondott, hogy amúgy ezzel a stílussal lenne értelme könyvet írni, ő nagyon kíváncsi lenne rá, stb. És amúgy én éppen dolgozom egy regényen elég hosszú ideje, és kinda rövid időn belül elkészül. Fura lenne megmutatni neki..?2023. máj. 9. 13:25
1/7 anonim válasza:
Ebben mi a furcsaság? Nyugodtan mutasd meg neki.
2/7 anonim válasza:
Ha tetszett neki mutasd meg, persze. Lehet ad tanácsakat is hogy mjt hogy lenne jobb, neg hogyan tovább.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is mutasd meg neki és ha van ideje beleolvasni, kérj tőle építő kritikát, nincs ebben semmi fura.
4/7 anonim válasza:
Nem lenne fura, mutasd meg neki nyugodtan. Ötletet, javaslatot, kritikát ő biztosan tud adni, amiből építkezhetsz is.
Gratulálok:)!
7/7 anonim válasza:
Nagyon sok tanár kap ilyeneket a diákoktól, mert sok ember kb ebben a korban kezd ezzel komolyabban foglalkozni ezzel, megnyílni, megosztani, tanácsot kérni.
Ehhez hozzá vannak szokva, ezért nem fogja őket zavarni, nem gondolják furcsának.
Megmondják, szerintük mi a jó benne, min kéne csiszolni, bíztatnak, hogy folytasd, esetleg mutatnak pályázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!