Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kap jutalmat az akinek az...

Kap jutalmat az akinek az osztályban a legjobb érettségi átlaga lesz és ha igen akkor mit?

Figyelt kérdés
Amikor ti voltatok érettségizők vagy családtagotok volt érettségiző vagy barátotok volt érettségiző vagy ismerősötök volt érettségiző az ő osztályában mi volt a jutalma annak akinek minden ott tanuló gyerek közül a legjobb érettségije lett átlagban ami azt jelenti amikor minden tantárgynak a jegyét összeadják és elosztják azzal hogy hány tantárgy volt és akkor kijön egy szám és akinek a legmagasabb volt ez a szám vagy esetleg mi van akkor ha valaki mindenből ötöst kap?
2023. máj. 8. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oklevelet, hogy elismeri a tanulmányi eredményért.
2023. máj. 8. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egy könyvet kaptam.
2023. máj. 8. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Külön? Sulitól nem. Csak a bizonyítványban szerepelt az érdemjegy mellett.Tőlünk szülöktől kapott minimális ajándékot (csoki, ruha) a kemény munkájáért.
2023. máj. 8. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nekem minden érettsegim 90+% lett, de nem rémlik hogy kaptam volna érte bármit is. Mondjuk ez még '19-ben volt.
2023. máj. 8. 13:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szóbeli dícséretet kaptam, de csak ennyi volt.
2023. máj. 8. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is elismerő oklevél járt érte.
2023. máj. 8. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Haha, ez nálunk olyan vicces volt... Egyik osztálytársam nagyon megpendítette egyszer, hogy majd ez meg az az XY fogja megkapni a legnagyobb jutalmat... Kérdeztem tőle, hogy nem mindegy kié lesz? Ő meg: nem, mert 80 ezer forintot is adnak még az oklevél mellé.

Hát, én kaptam meg ezt a "jutalmat", de nem kaptam mellé semmiféle pénzt. xD Még most is elgondolkodom rajta, hogy vajon csak a jó bartáságunkat akarta szétrombolni?

2023. máj. 8. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!