Végzősök, ti mennyire izgultok az érettségi miatt? mert én nagyon, a sírás kerülget
Menni fog, sok sikert!
Évek múlva majd visszagondolsz, hogy ez mégsem volt olyan nehéz.
20 éve érettségiztem, de a mai napig megvan, mennyire izgultam. Szörnyű volt. Szegény családomat sajnálom így utólag, mert amit akkor össze hisztiztem, azt elég nehéz lehetett elviselni. :)
Semmi baj nincs veled, gondolj arra, hogy előtted eleg sokan megugrották már ezt a feladatot, minden bizonnyal neked is menni fog. :) Sok sikert!
Bár én már túl vagyok rajta, de csak minimálisan izgultam.
Mivel tudtam, hogy buktatni úgyse fognak, mert nem azért tanítottak évekig rengeteg időt és energiát rám pazarolva.
Meg az a tanárnak a legcikibb, hogy bukik a diákja, mert évekig semmi se ragadt rá :D
7
ezt jó olvasni, de a matektanárral nem vagyok jóban ezért nemtudom hogy ő is olyan jófej lesz-e mint te 😅 vagy nem is ő fogja javítani?
#8 Én sem voltam minden diákommal jóban, mert nem akarták egyesek még csak picit sem megerőltetni magukat. Nagyon nehezen találtam nekik annyi pontot, hogy a kettes meglegyen de végül megadtam. Az egyiknek bevallom annyira necces volt, hogy bele is írtam kék tollal és arra adtam plusz egy pontot amivel meglett a kettes.
Ilyenkor már nincs ellenségeskedés, azon vagyunk, hogy átrúgdossunk mindenkit mert az érettségi már mindenhez kell, szívatni meg senkit sem akarunk ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!