Mi volt a legdurvább dolog amit egy iskolatársad tett veled?
Csesztettek, bántottak szinte egész általánoson keresztül, és mindennap gyomorgörccsel mentem be, ez nekem elég durva.
18F
Minden témában felteszed ezt a "legdurvább" kérdésedet?
Durva lelkivilágod lehet..
Jobbulást neked! :)
4, a stréber az a kapaszkodó, törtető valaki, aki mindig a tanárok figyelmének a középpontjában akar lenni, hogy a tanárok kedvence legyen. Nem feltétlenül kell, hogy jó jegyei legyenek, általában jellemzőjük, hogy az osztály dolgait kiadják a tanárnak, minden diák hibáit kiemelik, hogy így az osztály legjobb diákjának tűnjenek és más módon tesznek keresztbe az osztálynak, hogy ők legyenek a legjobbak a tanár szemében, plusz mindenféle szívességekkel meg dolgokkal halmozzák el a tanárt.
Rájuk gondoltál, ugye?
Középiskolában belehugyozott egy osztálytársam a cipőmbe.
Általános iskola 7-edikben bullyingoltak a 8-adikosok, egyszer az egyiket megütöttem, mikor nem hagyott békén, egy másikat meg leb.ziztam, egy lány osztálytársuk a lakótelep hirhedt verőemberével járt, bekamuztatták a csajjal, hogy zaklattam, így a srác meg akart verni, konkrétan 20-30 emberrel zártak körbe a sulit, azt üzenték nekem látszólag semleges embereken keresztül, hogy hátul menjek ki, persze ott voltak a legtöbben. Végül egy tanár segítségével jutottam ki elől.
Utána a csávó még hetekig próbált elkapni, volt hogy tesin iskolaköröztünk, volt amikor iskola után, de valahogy mindig kitrükköztem. Végül megunta.
Az egyik nagy fociimádó gyerek, tesin amikor fociztunk nekirúgta 2× is a labdát a kezemnek, mert nem tetszett neki, hogy az ő csapatában voltam és amikor felém közeledett a labda , simán csak arrébb sétáltam, hogy ne legyek útba.😇
Na de olyan erősen, hogy megzúzódott a kezem és 3 hétig gipszben volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!