Miért gázos dolog az, ha facebookon bejelölök olyan iskolatársaimat, akiket nem ismerek, csak a nevüket hallottam már?
b.zis,nyálas,gyerekes,primitív,beteges,puncsos,stb.
Minek próbálsz kapaszkodni ismeretlenekbe?Nagyon kulacsos,ne tedd!!!Virtuális spanolás,iszonyú gáz.
Nekem is volt pár ilyen ismerősöm van, főleg kisebbek jelöltek be a sulimból.Most vagyok 12.es és csomó kilencedikes jelölget,de nem fogadom már el mert nagyon irritáló az hogy a kis életük ráfolyik az én híroldalamra,és látom ahogy kommentálgatják egymás dolgait,unalmas és nem érdekel.Tudom hogy csak a képeimet akarják nézegetni,vagy + egy ismerősnek jó vagyok.
Ezért kérlek te se jelölgess olyanokat akikre kíváncsi vagy,de még nem is beszéltél velük.
Mert az a dolog lényege, hogy olyan embereket jelölj be, akiket ISMERSZ.
Nem a "hallottál róluk, és tudod a nevüket, de a büdös életben soha nem beszéltetek" figurákat.
Én rendszeresen visszadobom azokat, akik hallották a nevem és úgy jelölnek be. Én nem ismerem őt, ezért nem vagyok rá kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!