Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan szivassam meg nagyon...

Hogyan szivassam meg nagyon az osztálytársamat úgy hogy ne tudja meg hogy én voltam?

Figyelt kérdés
Olyan dolgot tett, ami megbocsáthatatlan.

2023. ápr. 30. 22:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tűnt fel hogy nem írom le? Csak annyi hogy haragszom rá emiatt és meg akarom szivatni. Aki tud valamit a kérdésre válaszoljon, pont ettől féltem hogy ilyen béna "ne csinálj semmit" meg rohadjak meg én válaszokat kapok. Mondom mégegyszer: a kérdésemre válaszoljatok! F
2023. máj. 1. 00:15
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

Valószínű azért nem válaszol senki, mert nagyon nem

Mindegy, mi miatt tenned, és itt többségében felnőtt emberek vannak, vagy gyermekes emberek, akik pontosan tudjak, hogy bármi is történt, nem feltétlen érdemel szivatast, vagy nem a legjobb megoldás .

Ebből csak annyi jön ki, hogy nem tudod kezelni a haragod és egy gyerekes szivatás kell, hogy a másik megfizessen. És már ahogy feltetted ezt a kérdést, te sem vagy jobb.

Szóval nem tudom, mit vársz :)

Ennek tényleg 14 évesen ez a módja :) bármi is volt, szerintem viselkedj erettebben, szard le, ne pedig vele foglalkozz :) Nem ér annyit es te is bajba keverheted magad .

2023. máj. 1. 00:24
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

Fiú vagy?

Csak nem elvette a haverod a barátnődet?

2023. máj. 1. 00:51
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Dugd el a piros homokozó lapátját a Napocska csoportban!

Ne haragudj de egy gyerek vagy és alacsony IQ-ról árulkodik a viselkedése.

2023. máj. 1. 09:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jó: válaszolok a kérdésedre: a legjobb szivatás, ha mindenben jobb vagy nála, sikereket érsz el, plusz ignorálod, bele értve azt is, hogy érezteted vele, hogy lenézed, és ha segítségre van szüksége pl tanulásban, házit akár lemásolni, akkor nem segítesz. Ha nem vagy jó tanuló, csak egy kis lusta suttyó, akkor persze ez nem fog működni, de pont itt az idő, hogy összeszedd magad!
2023. máj. 1. 09:30
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Látnokzsályát füstölj, attól halózik egy pár évet 15 perc alatt.
2023. máj. 1. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:
17%
Engem egyszer úgy szívattak meg és nagyon fájt hogy egész nap gúnynéven hívtak és fájt és hiába kértem nem hagyták abba Mártírnak hívtak egész nap mert egyszer hangosan sírtam mert eltaláltak kosárlabdával és mondták gyerekek sírna így és ezért Mártírnak hívtak és fájt és osztályfőnököm segített mert mondta nem mártír vagyok hanem Mártisszimá amikor egzotikus becenevet kerestem akkor mondta mert amúgy Márta vagyok meg sírtam akkor is amikor ofőmmel beszéltem ezért is segített hogy ne legyek szomorú és ha megszívatnád osztálytársadat hívd gúnynéven fájni fog neki nekem is fájt.
2023. máj. 1. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!