Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A szerenádra kötelező menni?

A szerenádra kötelező menni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 27. 11:10
1 2
 11/16 Metionin ***** válasza:
94%
Nem kötelező. Anno én sem voltam, arra hivatkozva, hogy 20:40-kor elmegy az utolsó buszom, a szerenád meg tartott vagy éjfélig és nem tudtam volna hazamenni. Egyébként meg eszem ágában sem volt menni, csak kapóra jött a távolság, meg hogy nincs kocsink.
2023. ápr. 27. 12:35
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Én rosszul lettem a ballagáson, az egyik haveromnak aki közvetlen mellettem állt odasúgtam, mivel tanár nem volt a közelben, aztán egyszerűen elsétáltam. A családtagjaim rögtön rohantak oda hozzám, és nem is mentünk már vissza. Minden évben rosszul van valaki, és még mindig nem veszik a lapot, hogy vastag ingben, hosszú gatyában/harisnya + szoknyában lévő embereket bezsúfolni egy levegőtlen, nyári forróságú helyiségbe, vagy kiállítani a tűző napra, egyszerűen borzalmas ötlet. Garantált katasztrófa. Komolyan, a végzősökön valami isteni áldás lehet, mert csoda hogy még senki nem vágta be a fejét a betonba ájulás következtében, és halt meg. Úgy hülyeség az egész ahogy van.
2023. ápr. 27. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

Huha

Voltam már jópár ballagáson de soha senkit nem láttam még ájuldozni. Max a pia miatt mert már akkor túlitta magát. Bár lehet 10-15 évvel ezelőtt keményebbek voltunk. Akkor még nem azon filoztunk, hogy srác létünkre csajok vagyunk e vagy valami nem bináris paradicsom.

2023. ápr. 27. 16:20
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem érettségi előtt ne húzd ki a gyufát. Amíg nincs a mezedben az érettségi bizonyítvány, addig legyél jó. :) Nem mindegy, hogy érettségin majd mennyire köt beléd a tanár és kérdezi meg a tételen belül például, hogy milyen színű volt Kleopátra szeme.
2023. ápr. 27. 22:03
 15/16 anonim ***** válasza:
64%
14, azért nem mindegy milyen ballagás. Általánosban a gyerekek sokszor a tanévzárón ballagnak. Az egyik tanévzárón nálunk is ájult el valaki, mert kint álltunk a melegben ünneplőben az igazgatónő szófosását hallgatva. Most néztem a legutóbbi általános iskolai ballagást, kb az összes ballagó diák feje vörös, az arca meg nyúzott.
2023. ápr. 27. 22:07
 16/16 anonim ***** válasza:
15%
Nálunk is volt ájulós, de azért ez távolról sem volt gyakori, nem kell túldramatizálni sem, meg azt sem kell mondani, hogy nincs ilyen, mindkettő erős csúsztatás. Azért csak valami egészségügyi problémákkal küzdő gyerekeket oktató intézményben tudom ezt a rosszullétet gyakori és sokakat érintő problémának elképzelni.
2023. ápr. 27. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!