Kényszeríthet arra a tanárom, hogy adjak több másik gyereknek a cuccaimból?
"Weboldalunkra 16. életévét be nem töltött személy nem regisztrálhat. A regisztráció során felhasználó nyilatkozik és szavatol, hogy 16. életévét betöltötte."
Tanár. Mit tanít? Hogyan engedelmeskedj, ne gondolkozz, kussolj, mind ezt úgy, hogy félsz? Nagyon király.
Én szólnék a szüleimnek. Bár én apámnak volt egy... stílusa és tudása..., de ilyen esetbe én azt mondtam annó, hogy "ha még egyszer megfenyeget szólok apámnak, és önnek nagyobb baja lehet abból, mint nekem itt bármiből".
Ha ezt velem csinálta volna meg valaki, hogy semmi pénzünk, és az én szüleim vegyék 25 másiknak a lapot, közben a minőségtelen szar helyett a mérgezett szart esszük, mert nincs pénz, akkor nagyon nagyon örülhetett volna az a kis semmi, ha apám hivatalos úton jár el, bejön és szénné alázza, üvölti a fejét.
Én már igen régen jártam suliba, de látom nem változott semmi. :)
Nálunk is mindig voltak akiknek soha nem volt rajzlapja és a precízebbeknek kellett kölcsönadni.
És amikor ez már többedszerre fordult elő, akkor a precízebbek megunták, és onnantól kezdve ők is 1 db rajzlappal jöttek órára, és így saaajnooos nem tudtak kölcsönadni senkinek.
Úgyhogy kérdező, ezentúl mindig 1 db (vagy amennyi feltétlenül szükséges) rajzlappal menj órára, és oldja meg mindenki a saját trehányságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!