Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Olyan nehéz egy inget hordani...

Olyan nehéz egy inget hordani pár óráig?

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, a társaim nagy része 17-18 éves. Na most kb havonta vagy talán még ritkábban vannak ünnepségek amikor kötelező inget hordani, néha még azt se kell csak megkérik hogy ne gyere be teljesen putriba. Amit én nem értek hogy egy 17 éves már majdnem felnőtt miért nem képes csak egyetlenegy tanítási napot kibírni egy nyamvadt ingben? Egy csomóan "váltóruhát" hoznak. Tehát én ezen komolyan csak nézek mint hal a szatyorba mert én ilyet utoljára szerintem másodikban csináltam. Na most, ez még hagyján, mert a másik kedvencem hogy oké, képesek voltak felvenni egy inget, és azt is a leggázabb módon. Egy ótvar tréningbe meg valamilyen túlárazott sneakerbe felvesznek egy rövidújjú inget. Tehát ez már tényleg a nevetséges kategória. Személyes kedvenc sztorim, hogy volt egy ünnepség, amire nyilván a kedves 17 éves osztálytársam hozta a kis váltó ingét (nyilván fehéret), csak a poén az, hogy fekete pólóba jött reggel, és nemhogy levette volna, NEM, ráveszi a fekete pólóra a fehér rövidujjú inget, úgy hogy telibe átlátszik egy bazi nagy logó, és kilógott az ing ujja alól a póló. Tehát igazából ennyi a kiakadásom lényege, nem értem, az emberekben már ennyire nincsen stílus? Így lesüllyedt a színvonal, de azért a 80K forintos Yeezy papucs, az kell nyilván. Mit gondoltok?

2023. ápr. 15. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy öreges a hozzáállásom, de vannak alkalmak, amikre illő módon fel kellene öltözni, akkor is, ha Bubukának nem 100%-osan a "trú, igazi stílusa" meg "jaj, hát nem szuperkényelmes", illetve az "ez a stílusom" szöveg nekem nem mentség a közönségességre, az igénytelenségre és a tiszteletlenségre.
2023. ápr. 18. 00:11
 12/12 anonim válasza:
100%

Ezt én sem értettem soha. Sosem jutott eszembe az ünneplős napokon, hog ne abban menjek, az meg főleg nem, hogy át is öltözzek. Azokon a napokon simán matrózblúzban voltam egész nap, még suli után is. Az volt az aznapi ruhám, aztán kész.

Az meg, hogy nem a stílusuk... volt egy rocker lány gimiben, akinek semmi köze nem volt hétköznapokon az elegáns ruhákhoz, de azokat a napokat, mikor úgy kellett lenni, ő is végigtolta matrózblúzban, ceruzaszoknyában, magassarkúban, pedig a szoknya és a magassarkú nem volt kötelező.

Meg is említettük neki, hogy ebben a cuccban, mintha teljesen más lány lenne, annyira nem az ő stílusa. Azt válaszolta rá, hogy tényleg nem, de simán elvan benne egész nap, csak egy ruha.

És tényleg, nem azt kérik, hogy hátrabilincselt kézzel, vagy kényszerzubbonyban érkezzünk, hanem egy megszabott ruhában. Egy normális, utcán hordható ruhában bármennyi időt ki lehet bírni hisztizés nélkül, ha szoktunk olyat hordani magunktól, ha nem.

22/L

2023. máj. 17. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!