Olyan nehéz egy inget hordani pár óráig?
Ezt én sem értettem soha. Sosem jutott eszembe az ünneplős napokon, hog ne abban menjek, az meg főleg nem, hogy át is öltözzek. Azokon a napokon simán matrózblúzban voltam egész nap, még suli után is. Az volt az aznapi ruhám, aztán kész.
Az meg, hogy nem a stílusuk... volt egy rocker lány gimiben, akinek semmi köze nem volt hétköznapokon az elegáns ruhákhoz, de azokat a napokat, mikor úgy kellett lenni, ő is végigtolta matrózblúzban, ceruzaszoknyában, magassarkúban, pedig a szoknya és a magassarkú nem volt kötelező.
Meg is említettük neki, hogy ebben a cuccban, mintha teljesen más lány lenne, annyira nem az ő stílusa. Azt válaszolta rá, hogy tényleg nem, de simán elvan benne egész nap, csak egy ruha.
És tényleg, nem azt kérik, hogy hátrabilincselt kézzel, vagy kényszerzubbonyban érkezzünk, hanem egy megszabott ruhában. Egy normális, utcán hordható ruhában bármennyi időt ki lehet bírni hisztizés nélkül, ha szoktunk olyat hordani magunktól, ha nem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!