Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hétfőtől akkor iskolába sem...

Hétfőtől akkor iskolába sem kell maszkot hordani?

Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Így van, nem fog kelleni
2022. márc. 3. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem az igazgatókra bízzák a döntést, mert akkor nálunk fix marad.
2022. márc. 3. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

"idősotthonokban és az egészségügyi intézményekben továbbra is kötelező lesz maszkot viselni"

Ha idősotthonba vagy egészségügyi intézménybe jársz iskolába, akkor kötelező marad. Más esetben nem lesz kötelező.

Elég egyértelmű.

2022. márc. 3. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ez helyi döntés lesz, ui. a maszkviselést is helyben írták elő. Amikor keményedett a helyzet, a gyerekem iskolájában is helyi döntés volt, hogy órán viselni kell, később helyi döntés volt, hogy órán nem, csak szünetben kell.
2022. márc. 3. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel nem kell, de például nálunk Merkely Béla rektor úr előírta akkor is a maszkviselést, amikor az állam még nem döntött úgy, hogy kötelező lenne. (Semmelweis Egyetem csak a fenntartónk, nem vagyok egyetemista)
2022. márc. 3. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

"később helyi döntés volt, hogy órán nem, csak szünetben kell"

Milyen illedelmes vírus: órán nem támad, csak szünetben.

2022. márc. 7. 08:15
 7/7 qkker1 ***** válasza:

"Remélem nem az igazgatókra bízzák a döntést, mert akkor nálunk fix marad."

Törvény szerint nem kell, és nincs az igazgatókra bízva, lányom iskolájában /7-es/ mégis kötelezővé tették.

2022. márc. 12. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!