Hétfőtől akkor iskolába sem kell maszkot hordani?
Figyelt kérdés
2022. márc. 3. 11:47
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem nem az igazgatókra bízzák a döntést, mert akkor nálunk fix marad.
2022. márc. 3. 11:48
3/7 anonim válasza:
"idősotthonokban és az egészségügyi intézményekben továbbra is kötelező lesz maszkot viselni"
Ha idősotthonba vagy egészségügyi intézménybe jársz iskolába, akkor kötelező marad. Más esetben nem lesz kötelező.
Elég egyértelmű.
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez helyi döntés lesz, ui. a maszkviselést is helyben írták elő. Amikor keményedett a helyzet, a gyerekem iskolájában is helyi döntés volt, hogy órán viselni kell, később helyi döntés volt, hogy órán nem, csak szünetben kell.
5/7 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel nem kell, de például nálunk Merkely Béla rektor úr előírta akkor is a maszkviselést, amikor az állam még nem döntött úgy, hogy kötelező lenne. (Semmelweis Egyetem csak a fenntartónk, nem vagyok egyetemista)
6/7 anonim válasza:
"később helyi döntés volt, hogy órán nem, csak szünetben kell"
Milyen illedelmes vírus: órán nem támad, csak szünetben.
7/7 qkker1 válasza:
"Remélem nem az igazgatókra bízzák a döntést, mert akkor nálunk fix marad."
Törvény szerint nem kell, és nincs az igazgatókra bízva, lányom iskolájában /7-es/ mégis kötelezővé tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!