Egyesek miért hordják még mindig a szalagot amit szalagavatón kaptak? szerintem senkit nem érdekel hogy ők most épp végzősök
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 12:32
21/24 anonim válasza:
Gondolom büszkék arra,hogy idén elballagnak és ők az adott iskola végzősei.Sokak pedig azért hordják még mindig,mert állítólag szerencsét hoz majd az érettségin.
22/24 anonim válasza:
bár én már érettségiztem, de soha 1 percet se volt rajtam a szalag. a szalagavatón se voltam ott, később az of a kezembe nyomta megköszöntem szépen, és amikor nem nézett oda ki is vágtam a kukába
23/24 anonim válasza:
Ballagásig/érettségiig hordtuk már huszonéve is.
24/24 anonim válasza:
Jövőre lesz 10 éve hogy érettségiztem. Hát alig vártam hogy azoktól a fattyú osztálytársaktól megszabaduljak. Érdekes módon azóta mindenhol elvagyok, bárhová mentem normális osztálytársaknvoltak, akivel nem jottunk ki nem piszkáltak senkit. Munkahelyen is az egy két foskavarót le kellett tojni, a többiekkel pedig jó a viszony. Én nem foglalkozok igazán senkivel. A gimis évek nagyon megedzettek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!