Egyesek miért hordják még mindig a szalagot amit szalagavatón kaptak? szerintem senkit nem érdekel hogy ők most épp végzősök
"segít feldolgozni, hogy lezárul egy hosszú, és jó esetben boldog korszaka az életednek. "
Hát ez minden volt csak boldog nem. én szalagavató után már dobtam is a kukába. a hátam közepére se kívántam ezt az "ünnepet", el se mentem volna csak a szüleim erőltették
"Hát ez minden volt csak boldog nem. én szalagavató után már dobtam is a kukába. a hátam közepére se kívántam ezt az "ünnepet", el se mentem volna csak a szüleim erőltették"
. Jó, de nem mindenki ekkora lúzer, hogy még évekkel később is ezen pörögsz, és az érettségi ezt juttatja eszedbe.
Nekem anno azt mondták, hogy úgy szokás, hogy érettségiig rajta van vagy a kabátodon, vagy a táskádon, és írásbelinél pedig az öltönyödön, vagy a kosztümödön. Az egész évfolyam így hordta.
Engem amúgy pont érdekel, szerintem nagyon aranyos, én mindig elmosolyodok, amikor azt látom, hogy fiatalok szalagot hordanak. Ha elég közel vannak, az iskola nevét is megpróbálom leolvasni. Illetve, ha közeleg az érettségi, akkor random sok sikert kívánok a láthatóan végzősöknek, jól szokott nekik esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!