Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egyesek miért hordják még...

Egyesek miért hordják még mindig a szalagot amit szalagavatón kaptak? szerintem senkit nem érdekel hogy ők most épp végzősök

Figyelt kérdés

2023. ápr. 5. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Mi érettségiig hordtuk 20 évvel ezelőtt. Gondolom, még máshol is van ilyen szokás.
2023. ápr. 5. 13:20
 12/24 anonim ***** válasza:
74%
Irigykedsz rájuk, mert érettségid sincs.
2023. ápr. 5. 13:35
 13/24 A kérdező kommentje:

"segít feldolgozni, hogy lezárul egy hosszú, és jó esetben boldog korszaka az életednek. "

Hát ez minden volt csak boldog nem. én szalagavató után már dobtam is a kukába. a hátam közepére se kívántam ezt az "ünnepet", el se mentem volna csak a szüleim erőltették

2023. ápr. 5. 14:23
 14/24 anonim ***** válasza:
42%
Én még aznap kidobtam. Gyűlöltem azt a sulit.
2023. ápr. 5. 14:25
 15/24 A kérdező kommentje:
Én is gyűlölöm, már számolom vissza a napokat ballagásig
2023. ápr. 5. 14:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Hamar elmegy az idő, ne aggódj. Én már 21 éve érettségiztem. Utána bárhova mentem suliba, tanfolyamra, munkahelyekre, mindenhol jobban éreztem magam, mint a gimiben. Lehet te is így leszel ezzel. Nálunk valahogy nem volt túl jó a gimis csapat. Sok volt köztük a rossz indulatú, irígy ember. 14-es voltam.
2023. ápr. 5. 14:37
 17/24 anonim ***** válasza:
67%

"Hát ez minden volt csak boldog nem. én szalagavató után már dobtam is a kukába. a hátam közepére se kívántam ezt az "ünnepet", el se mentem volna csak a szüleim erőltették"

. Jó, de nem mindenki ekkora lúzer, hogy még évekkel később is ezen pörögsz, és az érettségi ezt juttatja eszedbe.

2023. ápr. 5. 15:18
 18/24 A kérdező kommentje:
5 hónapja az melyik bolygón számít éveknek? hallottam olyan bolygóról ami pár nap alatt kerüli meg a csillagát, de nem gondoltam volna hogy van ott internet
2023. ápr. 5. 15:20
 19/24 anonim ***** válasza:
92%

Nekem anno azt mondták, hogy úgy szokás, hogy érettségiig rajta van vagy a kabátodon, vagy a táskádon, és írásbelinél pedig az öltönyödön, vagy a kosztümödön. Az egész évfolyam így hordta.

Engem amúgy pont érdekel, szerintem nagyon aranyos, én mindig elmosolyodok, amikor azt látom, hogy fiatalok szalagot hordanak. Ha elég közel vannak, az iskola nevét is megpróbálom leolvasni. Illetve, ha közeleg az érettségi, akkor random sok sikert kívánok a láthatóan végzősöknek, jól szokott nekik esni.

2023. ápr. 5. 21:24
 20/24 anonim ***** válasza:
90%
Hol a baj vele ha hordja? Nem értem miért zavar bárkit ki mit hord.
2023. ápr. 6. 05:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!