Mit csináljak vagy hogyan engedjem el a dolgot?
Figyelt kérdés
Van egy testnevelés tanárom,aki nem olyan régóta a tanárom.Az elején full jófej volt,de kb 2 hónapja igazi f*sz lett belole.Elsőnek is én egy fogyókúrán esek keresztül.Eddig kb 10 kg ment le.A tanárom viszont súlyom iránt meg a kinézetem alapján tesz megjegyzést pl "Fogadom fekvőzni meg húzóckodni se tudsz",de még sok más példa van mint pl "Látom sok volt a pacal".Amikor meg az osztállyal beszélt a mérésekről mint pl testsúly, testzsír,akkor azt a vicces megjegyzést tette mint "Fiacskám neked lesz bőven".Meg amikor egyszer leálltunk beszélgetni beszéltem arról, hogy fogyási céljaim vannak és emiatt edzeni járok.Amikor ezt mondtam ezt a roppant humoros megjegyzést tette"te is csak enni jársz oda fogadom. Sajnos nem egy tanárnak említettem de nem hittek. Mielőtt egyfajta tündér mesének tűnne, életemre eskuszom nem az🤣.A legfontosabb kérdésem az, hogy most ilyen helyzetben mit tegyek?2023. ápr. 3. 23:26
1/4 anonim válasza:
A szüleiddel megbeszélted ezt? Ez ugyanis megalázás, verbális bántalmazás. A testnevelők között sajnos azt átlaghoz képest több a babár bunkó. Mitagadás.
2/4 A kérdező kommentje:
Szuleimnek még nem mondtam de igazából lehet mihamarabb elfogom mondani,mert egyébként egy kicsit az edzés iránti motivációmat is elvette.
2023. ápr. 3. 23:32
3/4 anonim válasza:
Az is egy megoldás, hogy beleállsz, és a szüleidet ráuszítod, jelezve a határaidat, de talán célravezetőbb az elengedés. Legyél vele tisztában, hogy ez egy aljas büdösbunkó, akinek a viselkedése összeegyeztethetetlen a tanári foglalkozásával, és aszerint kezeled. Egyik füleden be, a másikon ki, lehetőleg meg se halld. Az aljasságokkal nem kell foglalkozni, nem rólad szólnak, hanem az ő önbizalomhiányáról, amit bunkósággal kompenzál. Nincs köze a testalkatodhoz, nincs joga beleugatni, ha véleménye van, köteles megtartani magának, mert számodra nem mérvadó, nem vagy rá kíváncsi. Sokkal pozitívabb személyiség fogyásban lévő túlsúlyos diáknak lenni, mint erkölcstelen pedagógusnak.
4/4 anonim válasza:
Esetleg ha nagyon eleged van belőle, akkor egy ilyen beszólása után visszakérdezhetsz, hogy tanár úr amúgy szándékosan ilyen bunkó, vagy észre sem veszi, hogy nem ez lenne a feladata? Mert igazából segítséget vártál tőle az elején, de már rég lemondtál róla.
Aztán meglátod, hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!