Szerintetek mit csináljak, engedjem el végleg?
Volt egy legjobb fiú barátom, aki egy éve minden kapcsolatot megszakított velem mert a barátnője ezt kérte tőle és nem hagyta békén amég nem teljesitette. Persze tudom, hogy ha a mi barátságunkat nézzük ő elárulta de valahol megértem h megtette azért akit szeret. De ez a lány manipulálja őt, a legrosszabb formáját hozza ki belőle. Az egy év alatt beszéltünk többször is, megkeresett és volt hogy találkoztunk is, de én kértem, hogy mondja el a barátnőjének nem akarok a háta mögött szervezkedni, de erre nem került sor mert nem akart konfliktust. Viszont nekem ő nagyon hiányzik, valahogy senki nem olyan egy év után se mint ő. Ráadásul én akkor mentem egyetemre, másik városba költöztem igazából nem is értem a barátnőjét kb 2 havonta tudnánk találkozni....
Nagyon hiányzik egy legjobb barát, mert hiába van a barátom (szerelmem) nem olyan mindent vele csinálni ráadásul nem akarok állandóan a nyakán lógni. Másvalakit meg nehezen találok, mert olyan emberre vágyok akivel tényleg egy hullámhosszan vagyunk és értjük jól egymást az első perctől fogva, ilyet pedig nehéz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!