Szivattak meg suliban ruha kicserélésével? Ez után mit
tennétek? 17f
Figyelt kérdés
Pénteken első két órán úszáson voltunk. Az a 3 gyerek, akik nem hozztak úszócuccot, az öltözőben kicserélték a gatyámat egy roma osztálytársamméval. Aznap mindketten ugyanolyan egyszínű szoros alsót hordtunk.
Az öltözőben nem vettem észre, csak otthon este és utólag eset le miért röhögnek rajtam egész nap azok 3an. Mikor megtudtam majdnem rosszul lettem, mert a roma gyerek nem a higéniájáról híres. Suliban többiek nem tudják. Ezek után mit tennétek?
Elküldeném őket az osztályfőnöki órán nyíltan a durva anyjukba. Azért is, hogy másokkal ezt ne tudják megtenni. Tetűk.
2023. ápr. 2. 10:47
2/9 anonim válasza:
Sürgősen elmennék egy kivizsgálásra nem e kaptam el valami fertőzést.
2023. ápr. 2. 10:48
3/9 anonim válasza:
Mindenképpen szólnék a szüleimnek, akik a tanáromnak, ha nem történik semmi felelősségrevonás, akkor meg eszkalálnák tovább az igazgatónak. Nem szabad annyiban hagyni.
2023. ápr. 2. 10:48
4/9 anonim válasza:
Fatestápolóval kis fizikai erőhatás a fejükre.
2023. ápr. 2. 11:03
5/9 anonim válasza:
Legközelebb én cserélném ki az övéket, bekenve egy kis chilivel vagy viszkető porral.
2023. ápr. 2. 12:44
6/9 A kérdező kommentje:
Nem az első eset hogy hasonlóan szivattak, de eddig még nem mentek el.
3 visszabukottról van szó, többieket is szivatják csak máshogy. Volt hogy az egyik gyerek táskáját odacsavarozták a székhez.
5# viszketőport ismerik, mert már eljátszoták velem korábban, akkor alsón kívül kaptam a zoknimba is.
Volt hogy hashajtót kevertek a vizembe, de csináltak több mindent...
2023. ápr. 2. 13:52
7/9 anonim válasza:
Remélhetőleg a karma utoléri őket és kibuknak még egy évet, de addig is én szólnék a szüleimnek, hogy beszéljenek az ofővel. Ha te beszélsz vele, akkor lehet, nem veszi komolyan, ezért inkább apud menjen és fenyítsen be. Ha nem csinálsz semmit, akkor folytatni fogják a szivatást, mert 2 dologra pályáznak: a reakciódra és arra, hogy megússzák következmény nélkül. Szólj a többi osztálytársadnak is akit szivatnak hogy csinálják ugyanezt.
2023. ápr. 2. 17:49
8/9 anonim válasza:
Ha az osztályfőnök nem annyira tud mit tenni, lehet még menni igazgatóhoz, igazgatóhelyetteshez is akár. Te mindenképp legyél ott, szüleid talán nem olyan fontos, h ott vannak -e, de lehet, hogy jóljönnek, ha ottvannak, lehet, hogy nem; lehet hogy még emiatt is gúnyt űznének belőletek a "rossz" gyerekek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!