Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fogadjam el, hogy ez van?

Fogadjam el, hogy ez van?

Figyelt kérdés
Irodalom tanár kinèzet magának. Szerdán irodalom előtt tesi van. Èn meg szünetben letusok. Ez miatt minden (szerdai irodalom óráról) kèsek kb 3-5 percet. Közölte a tanár, ha kèsek, akkor tudom az anyagot, ha tudom, akkor nyugodtan felelhetek. Ez 1 hónapja így is van, minden szerdán felelek. Viszont normálisan osztályoz, tehát ha mindent tudok, akkor nem ad kettest. Nem tesz fel olyan kèrdèst, amire nem tudhatom a választ. Most önèletrajzokat veszünk, ès kèri, hogy mondjam el az önèletrajzot, meg egy verselemzèst. Ha elakadok segítőkèrdèst is feltesz, tehát anyira nem negatív a story...
2023. márc. 29. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudhatjuk a helyzetet. Talán a gyerek a leggyengébb, stb. talán mindig őt engedik a többiek utoljára zuhanyozni. Talán van némi kényszerbetegsége, vagy egyéb. Lehet, hogy direkt szivatják az osztálytársak, hogy addig zuhanyoznak, ameddig ő már csak késni tud, vagy szorong, és mások jelenlétében nem tud zuhanyozni.
2023. márc. 29. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11-es, akárhogyan is van, neki kell megoldania, hogy a következő órára időben odaérjen.

Addig nincs gond, amíg a tanár "csak" felelteti és nem is szívatósan.

De ahogyan más írta, előfordulhatna, hogy pl. igazolatlan órát írna be neki. Ha ilyet rendszeresen kapna, abból már komoly probléma lenne.

2023. márc. 29. 10:50
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Azt is én írtam, ahogy azt is, hogy nem tudhatjuk, hogy mi az ok, és lehet olyan ok, amiben egy iskolapszichológus tud segíteni.
2023. márc. 29. 10:54
 14/20 A kérdező kommentje:
3#de tudja, mert kèrdezte...
2023. márc. 29. 12:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem, a többiek nem zuhanyoznak. Vège az órának, dezodor, utcairuha fel, ès mennek.
2023. márc. 29. 12:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem szorongok, meg semmi, csak nem szeretek izzadtan lenni, sport után, kell az a tusolás. Nem mindig kapok jó jegyet, de az átlagomat nem rontja el, ugyan úgy kèszülök az órára mint mindig, ha hamarabb elenged a tesitanár, (ritka de van) akkor időben beèrek, nem kèsek 10 percet ès mondom azt, hogy tusoltam, miközben mást csináltam. Lényegében nem gáz a helyzet, volt olyan, hogy hogy kèrdèses volt a jegy ès megadta a jobbat....
2023. márc. 29. 12:17
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Te tudod, de az igazi megoldás az lenne, ha beérnél időben.

Ha nincs idő zuhanyozni, akkor nincs. Nem kellemes dolog, de az életben nincsenek mindig ideális megoldások.

2023. márc. 29. 12:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Jah ès mèg egy, ha röpdogát írunk, ès kèstem, nem veszi el az időt, picit tovább írhatom, ha nincs kèsz (ha kèsz van beadom, annyi hogy elől kell megírnom, hogy ne zavarjam a többieket) de akkor nem is feleltet pluszba

Elnèzèzèst a hibákèrt....

2023. márc. 29. 12:21
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

Akkor nincs nagy mentség, pörgesd fel magad!

Eleve úgy menj a tesire, hogy a zuhanyzócuccod már elő van készítve, máris nyertél egy percet. Aztán ha vége az órának, egyből rohansz az öltözőbe, felkapod az előkészített cuccot. Talán nem kell olyan sokáig zuhanyozni, hajat mosni, stb. A cuccaidat nem hajtogatod annyira...

Úgy állsz hozzá, hogy ez nem egy szépészeti akármi, hanem csak annyi, hogy ne bűzölögj, felfrissülj. Majd ha hazaérsz, lezuhanyozhatsz úgy, ahogy akarsz, otthon szieztázhatsz, de a suliban igenis kapd össze magad.

Ebben az esetben tényleg nincs semmi mentséged, szóval igen, fogadd el, hogy ez van, ennyi ideig tart a szünet, ennyi idő áll a rendelkezésedre, és tőled is elvárható ugyanaz a fegyelem, mint bárki mástól. Miért lennél kivétel? A tanár így rendes is veled.

2023. márc. 29. 12:24
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Egyértelműen a tesi tanárral kellene megegyezni hogy a tesi órából menjen a zuhanyzásra idő, hisz ahhoz az órához tartozik. Mondjuk a többi tanár is szólhatna neki.
2023. márc. 29. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!