Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Fogadjam el, hogy ez van?

Fogadjam el, hogy ez van?

Figyelt kérdés
Irodalom tanár kinèzet magának. Szerdán irodalom előtt tesi van. Èn meg szünetben letusok. Ez miatt minden (szerdai irodalom óráról) kèsek kb 3-5 percet. Közölte a tanár, ha kèsek, akkor tudom az anyagot, ha tudom, akkor nyugodtan felelhetek. Ez 1 hónapja így is van, minden szerdán felelek. Viszont normálisan osztályoz, tehát ha mindent tudok, akkor nem ad kettest. Nem tesz fel olyan kèrdèst, amire nem tudhatom a választ. Most önèletrajzokat veszünk, ès kèri, hogy mondjam el az önèletrajzot, meg egy verselemzèst. Ha elakadok segítőkèrdèst is feltesz, tehát anyira nem negatív a story...
2023. márc. 29. 09:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%
Persze, megérthetné, hogy zuhanyzol, de szerintem nem gonoszságból csinálja, inkább csak úgy érzi nem tiszteled eléggé, mivel nem érsz be időben az órára. :)
2023. márc. 29. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha én lennék a tanárod, be se engednelek az órára, ha késel, minden órára igazolatlan adnék.
2023. márc. 29. 10:01
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Ő nem is tudja, előtte milyen órád van, tehát, hogy miért késel. Azt látja, hogy késel, és ezt joggal nehezményezi.

Viszont, ha jól értem, ezzel csak jó jegyeket gyűjtesz be, szóval te nem jársz rosszul ezzel.

A többiek hogyan csinálják? Ők nem zuhanyoznak? Vagy gyorsabban csinálják? Azért én azt tanácsolom, próbáld ellesni az ő technikájukat, és érj be órakezdésre te is.

2023. márc. 29. 10:04
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy van, hogy mindenki más beér időre, de te nem?
2023. márc. 29. 10:06
 5/20 anonim ***** válasza:
73%
Ezért utáltam én is a napközbeni tesiket, mert utána ülhetek leizzadtan. Hiába mosdok le utána még izzadok tovább egy ideig. Mondjuk nálam fel se merült, hogy használjam az ottani tusolót.
2023. márc. 29. 10:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Pont te késel? Többiek is zuhanyozni szoktak?
2023. márc. 29. 10:22
 7/20 anonim ***** válasza:
46%

Esetleg próbáltál már beszélni a tanárral, hogy miről is van szó, miért késel?

Amúgy ha normálisan osztályoz, akkor mi a gond?

Bár szerintem az érdekes lehet, hogy neked százharminc jegyed van, míg másoknak meg 12.

Esetleg ha négyszemközt nem sikerül megbeszélni vele, beszélj az ofővel is, ha vele jobb a viszonyod, hátha beszél vele.

Ha a tanár nem kifejezetten szemét veled, akkor nem feltétlenül javaslom, hogy panaszt tegyetek ellene, hiszen akkor berág rád, és rosszabbul jársz. Netán 5 perc után megadja az igazolatlant, és azzal se jársz jobban.

2023. márc. 29. 10:28
 8/20 anonim ***** válasza:
12%
Netán beszélhetsz az iskolapszichológussal, kérj tőle tanácsot.
2023. márc. 29. 10:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem is értem, hogy lehetne bepanaszolni a tanárt. A Kovács tanárúr minden szerdán félelmet, mert kések. Hat ne késs el, Janika. Ennyi.
2023. márc. 29. 10:31
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
8-as, ezen jót röhögtem. Az iskolapszichológus tanítsa meg őt gyorsabban zuhanyozni és öltözni?
2023. márc. 29. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!