Kivel aludjak az osztálykiránduláson egy szobában?
Sziasztok!
Tizedikes gimnazista lány vagyok, sajnos nem sikerült igazán beilleszkednem az osztályomba.
2 hónap múlva megyünk osztálykirándulásra, ahol hármassával-négyessével leszünk elszállásolva.
Az akivel szívesen lennék egy szobában, mással lesz, akik tudom, hogy annyira nem kedvelnek.
A fiúkkal jövök ki még nagyon jól, de gondolom mondanom sem kell, hogy velük lenni fel sem merült bennem :D
Azt számolgattam, hogy akik még esetleg kimaradnak mennyire nem vágyom a társaságukra. Nagyon nem vagyunk hasonlóak, illetve van köztük olyan, aki szeret viccet csinálni a másikból.
Mi lenne a helyes megoldás, ha van egyáltalán olyan?
Akik "kimaradnak" esetleg ugyanezen dilemmáznak. Én szorongva gondolnak arra, hogy talán veled kell majd aludniuk. Egyébként aki vicces csinál a másikból, az általában egyszerűen csak zavart, a bizonytalanságát próbálja leplezni. Lehet, hogy más felületen őt is bántják, csak nem tudsz róla.
Ne feszülj, simán adj esélyt annak, hogy ez egy jó kirándulás lesz. Akivel egy szobában leszel, azokkal jobban megismerhetitek egymást. Lehet, hogy pont így indul egy új barátság, majd rácsodálkozol valakire, hogy jéé eddig nem is tudtad, hogy ő ilyen jó fej.
Még van két hónap, próbálj meg addig nyitottnak és rendesnek lenni mindenkivel, vizsgáld meg, miért nem tudtál beilleszkedni. Barátkozz olyanokkal, akiknek nincs barátja. Ha jól csinálod, két hónap alatt sok minden történhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!