Megteheti a tanár,hogy felszereléshiány miatt szaktanári ad?
Figyelt kérdés
Azt mondta a rajz tanár,hogy akinek nincsen jövő órára olyan ecsete amit kért annak beír egy szakranárit(intőt). Csak én úgy tudom,hogy a szaktanári arra szolgál ha valaki fegyelmezetlen az órán. Na most ez azért is baj,mert lesz egy kirándulás amire az bem mehet el akinek van bármilyen intője/rovója. Tehát magyarul egy felszereléshiány miatt nem mehetnék. Amúgy az ecset amit kért az elég drága. Jó nem halnánk bele ha megvennénk,de nem lenne jó a pénztárcánknak. Megteheti-e,higy beìrja az intőt és emiatt nem mehetek a kirándulásra?2023. márc. 23. 06:42
21/49 A kérdező kommentje:
Ja bocsi véletlen mégegyszer elküldtem.
2023. márc. 23. 13:27
22/49 A kérdező kommentje:
Valami ábrázoláshoz. Én őszintén szólva engem nem érdekel a rajz. A tanár túl komolyan veszi.
2023. márc. 23. 13:29
23/49 anonim válasza:
Hát ez durva. Ő adta meg ezt a linket?
24/49 anonim válasza:
Ábrázolási feladathoz miért kéne ilyen ecset? Miért nem jó az amit én küldtem? Ott csak 2 ecset van egy csomagban.
Mi olyan extra a feladatban, hogy PONTOSAN ilyen ecset kell? Hogy semmilyen másmilyen nem jó?
25/49 anonim válasza:
Amúgy ez egyesével kerül ennyibe. Minél nagyobb a vastagsága, annál drágább.
26/49 A kérdező kommentje:
Jázusom. Akkor még drágább.
Nagyon szigorú a tanár. Látszik rajta,hogy mindene a rajz. De akkor is.....
2023. márc. 23. 15:31
27/49 A kérdező kommentje:
Szerintetek mit csináljuk? Megvegyük az ecsetet vagy inkább ha beírja az intőt akkor menjek az oszifőhöz?
2023. márc. 23. 15:32
28/49 anonim válasza:
Nem opció, hogy előtte beszélsz az ofővel?
29/49 anonim válasza:
Szerintem is az ofővel kéne beszélni de akár az igazgatóval is. Aranyozó mókusecset? Az nem ábrázolásra hanem aranyozásra való. Nem lehet hogy valamit félreértettél?
30/49 anonim válasza:
Tehát egy kisgyerek elkezd foglalkozni a szülei pénzügyeivel mert a tanára olyan eszközt kér tőlük amit arany füst felviteléhez szoktak használni és amit nagyon maximum művészeti iskolákban kérnek?
Biztosan nem egy ordas nagy kamu az egész kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!