Szerintetek ez gáz ?
Figyelt kérdés
Gimis években ki nevettem egy lányt aki tetszett mikor messengeren el mesélte hogy fejbe rúgták véletlenül nekem az akkor vicces volt mikor úgy el képzeltem a szituációt annak okán hogy nekem is volt részem benne sajnos tudom milyen érzés.2023. márc. 21. 07:30
1/4 anonim válasza:
Igen gáz. Ez a kérdés. Menj szakemberhez.
2/4 A kérdező kommentje:
Oké
2023. márc. 21. 08:01
3/4 anonim válasza:
Nagyon gáz. Te is meg a kérdés is.
4/4 anonim válasza:
Jól van azért ennyire nem kell leszólni. Csak máskor ne csinálj ilyet mert ez senkinek nem esik jól. Igen gáz, de nyugi mindenki követ el hibákat. Menj oda hozzá és kérj bocsánatot. Fogadok hogy ő is csinált már bántó dolgokat. Ne izgulj, csak máskor ezt mellőzd.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!