Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vissza írnátok neki?

Vissza írnátok neki?

Figyelt kérdés

Egyik osztalytarsammal együtt voltunk.Eleinte minden jó volt,elmondtam neki a legmélyebb dolgaimat amit tovább adott,és az osztály néhány tagja is tud.Az osztályfőnököm egyenesen cseszegetett vele.Eveszavarom volt régen,illetve bátyám mentális beteg((elég komoly) emiatt téma lettem.

A férfi tanárom konkrétan rám szállt.Hatulrol mereget,csesztet hogy én ilyen vagyok vagy olyan.Aztan múltkor már sok volt,eljöttem.

Tudni kell,hogy felnőtt képzés ,amibe vagyok,azt másról sem szól csak a másik kibeszeleserol.

Borzasztó osztály,ami ott megy.Szinhaz.

Eddig le se sz#rtak,erre az a gyerek,akivel együtt voltam rám írt hogy érdekli őket hogy vagyok

Érne rá válaszolni?Azóta nem voltam,valószínű nem is folytatom a tanulmányaimat ott ,hát semmit nem tanítanak.Nem pazarlok több időt.

2023. márc. 9. 12:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem be képzelem🤣,ne aggódj.
2023. márc. 10. 06:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Tényleg szemétség volt tőlük.

Maximum arra tippelnék, hogy elég fura módon próbálak viccelni, pl a tanár poénból tett megjegyzéseket.

Pont ezért se írj nekik vissza.Vannak az emberek akik viccelni akarna, de nagyon sértőre jön ki, meg kell érteniük, hogy a vicc akkor vicc, ha a másik is nevet.

Én azt mondom, hogy ne attól függjön az, hogy bejársz egy tanfolyamra hogy milyen a légkör, hanem az, hogy neked kell-e az a tanfolyam.

Pl ha én C1 nyelvvizsgát akarok angolból, nem úgy fogok órára járni a nyelvsuliba, hogy most X meg Y miket mond rólam, hanem, hogy felkészüljek a nyevvizsgára.

Ha úgy érezném, hogy nem tanítanak rendesen angolul, nem fejlődök, akkor persze, váltanék, de csak azért nem mennék el, mert bár tanulok, de nem szimpik a többiek.

2023. márc. 16. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!