Elmenni úgy osztálytalálkozóra, ha az életben semmi sem úgy jött össze, ahogy szerettem volna, ráadásul jelenleg munkanélküli is vagyok?
Figyelt kérdés
A volt osztálytársaim többsége nagyon jól él, így ez a mindenki mondja el magáról, hogy mi történt vele az elmúlt években, mit csinál, hol dolgozik részt szívesen kihagynám, így is elég nyomorultul érzem magam, ha erre gondolok, ellenben pár emberrel szívesen találkoznék.2023. márc. 6. 10:17
11/16 anonim válasza:
#10 Na, így már mondjuk értem.
12/16 anonim válasza:
Én nem járok osztálytalira, de legjobb barátnőm elment, ő épp munkanélküli volt. És pont így lett munkahelye, beszélgettek, és egyik csaj mondta, hogy náluk van felvétel, adja be az önéletrajzát, két hét múlva ott dolgozott már.
13/16 anonim válasza:
Lehet azt mondani, hogy "ne menj, nem kötelező, csak égés lenne, nem neked való", stb., stb. Azonban:
Mivel nem hinném, hogy a mai magyar társadalomban valóban mindenkinek olyan szuper az élete-, vagy legalábbis nem tapasztalta meg valamikor is a nélkülözést, én csakazért is elmennék, mert hátha felfigyel valaki rád, és kapsz egy lehetőséget állás tekintetében-, vagy hasznos javaslatot/ötletet?
14/16 anonim válasza:
En igy mentem el. Ahogy te gondolod. En szeretek, tudok beszelni es meghallgatni. Tenyleg az emberi oldal erdekelt, nem ereztem sose versenynek.
15/16 anonim válasza:
Nem mennék, az előzőn sem voltam, és ha valamikor lesz új, akkor sem fogok menni. Nem akarom kiteregetni a kudarcaimat, és egyébként sem tartom a kapcsolatot senkivel, így nincs értelme eljátszani, hogy érdekeljük egymást.
16/16 anonim válasza:
Én se megyek.
Rögtön az elején azzal kezdik, mindenki mesélje el mit csinál, hol dolgozik.
Nem akarok lebőgni, nem tehetek róla hogy létszámleépítés volt és kirúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!