Melyik a "cikibb" börtönben lenni vagy munkanélkülinek lenni?
Nekünk pár év múlva lesz az osztálytalálkozó. Mivel nem érek el addigra se semmit így semmi kiemelkedőt nem fogok tudni felmutatni. Arra gondoltam, mivel 2 éve nem találkoztam egy osztálytársammal sem azt mondom, hogy börtönben voltam.
Melyik a cikibb börtönben lenni vagy munkanélkülinek lenni?
Már az nagyon gáz, hogy megfordult a fejefben, hogy azt mond, hogy börtönben voltál. Én megijednék tőled.
Azt írod, pár év múlva lesz, előtted az élet. Miért nem inkább azon agyalsz, hogy hogy érhetnél el többet ennél a semminél?
Bár ilyen felfogással nem csodálom, hogy semmid nincs.
hülyeség lenne azt hazudni, hogy börtönben voltál, az rosszabb
akkor már inkább találj ki valami mást, de igazából pár év alatt simán találhatsz munkát és érhetsz el valamit (nem mintha versenyezned kéne a többiekkel)
amúgy egyrészt nem is kell menni, ha nem akarsz vagy ha mész is, nem muszáj mindenkit részletesen beavani az életedbe
ha annyit mondasz, hogy pl. itt dolgoztam, de most éppen jobb lehetőséget keresek, akkor nem fognak faggatni, lesz elég ember aki majd beszél helyetted is
Börtön ciki. Kérdezd csak meg Sz.Dánielt és F.Viktort:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!