Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lehet abból bármi bajom ha...

Lehet abból bármi bajom ha árulom pénzért a házikat a gimibe?

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz leckéket kapunk mostnanábam és az eggyik évfolyamtársam felajánlotta h ad 2000 ft ot ha lemásolhatja a leckét. Ez megy már 2 hete és még pár másik évfolyamtársam is kéri a leckéket és fizetnek ők is. Tudom h ez erkölcsileg nem oké de én arra lennék kíváncsi h lehet e bármilyen következménye egy enyje benyje ezt nemkéne fejmosáson kívül. Következmény alatt beírást feljelentést kirúgást értek.

2023. febr. 19. 14:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Nem, de egy pofátlan pénzéhes kis gyökér vagy, hogy kihasználod, hogy ezért pár szerencsétlen képes neked ennyit adni. Mert a leírtak szerint nem a te ötleted volt.
2023. febr. 19. 16:16
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem is hallottam még ilyet. Hajrá.
2023. febr. 19. 18:36
 13/19 BlackSword ***** válasza:
89%
Aki meg ezen fel van háborodva, az remélem a munkahelyén is ingyen dolgozik...
2023. febr. 19. 20:52
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
"Gyakorlatilag az ellenkezőjét kell csinálni annak amit a suliban elvárnak: ugye a kussolj, nem hibázhatsz, ne gondolkodj, csak egy helyes válasz létezik stb." Ezek melyikét várják ez az iskolában? Max. azt, hogy maradj csöndben, amíg más beszél. Ezt viszont nem csak ott várják el, a munkahelyen sem fér bele, hogy belepofázzál más mondandójába. A többi, amit felsoroltál, nem jellemző az iskolára, csak a sztereotípiákban.
2023. febr. 20. 00:28
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem, de én számlát kérek róla :P
2023. febr. 20. 02:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Végülis adsz nekik egy szolgáltatást, ami nem lenne úgymond "kötelességed". És ezért cserébe te elvárhatsz valamit. Mondjuk akikkel jóban vagy, tőlük ne kérj semmit.
2023. febr. 20. 21:03
 17/19 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon jól csinálod.

Etika? Szerinted akik csinálták neked a sulit azok etikusak? Imádják a háborút, emberölést, tömeges bűncselekményeket. Ahogy csak tudod csináld!!! Keress rengeteg pénzt, és bővítsd az üzletet akárhogy is. Többet fogsz keresni mint a tanárod órabére.

2023. febr. 20. 23:29
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ott kezdődik, hogy aki képes fizetni a házi feladatért, az meg is érdemli hogy lehúzzák ilyen módon. Én inkább megcsinálom magamnak.

A való életben ugyanezt csinálják a vállalkozók. A hülyék pénzére utaznak, és lám, megélnek belőle.

2023. febr. 21. 11:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Én arra lennék még kíváncsi h ennek lehet e jogi következménye. Feljelentés kirúgás igazgatói stb. Vagy ehez nincs joguk. Tényleg jogilag kérdem mert az h ilyenkor az igazgatói az etikus az nem jó nkm mert én tényleg hivatalos dolgokra lennék kíváncsi mert végső esetben úgy is az fog érvényesülni. Ha ez jogilag rendben van akkor (ha tudtok ) csatoljatok linket is a szabályról.
2023. febr. 21. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!